Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cakiem nowe zbroje

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strasznie nowe ... 05-01-2012, 17:01

Poza tym jak już coś kopiujesz to daj chociaż źródło ...

Obrazek też z "kompa" wziąłęś ? ;)

obraz jest z tego ale pliki są wyciągane z klienta Vilenosa co miałem dać źródło klienta Vilenosa że te pliki tam sa to co oni je z tam tąd wzieli nie ja więc tak moge powiedzieć że źródło to mój komputer !

Opublikowano

Macie może query pod pliki 2010 do tego ? bo mi błędy sypie jak chce wgrać a coś się nie mogę liczby kolumn w tym doliczyć.

Z góry dzięki

Opublikowano

obraz jest z tego ale pliki są wyciągane z klienta

Vilenosa co miałem dać źródło klienta Vilenosa że te pliki tam sa to co

oni je z tam tąd wzieli nie ja więc tak moge powiedzieć że źródło to

mój komputer !

Czyli wziąłeś sobie obrazek z ich tematu ale już plików nie pobrałeś bo wolałeś wyciągnąć z innegi clienta no ok.. Ale skoro to nie twoja praca to mogłeś chociaż ze swojej strony coś do tego dodać np. Tutorial z wpisami żebym miał za co ci like dać bo wyciągnąć z clienta czy też skopiować to każdy *** potrafi... Za takie coś nie powinno być usuwania %.

Opublikowano

Czyli wziąłeś sobie obrazek z ich tematu ale już plików nie pobrałeś bo wolałeś wyciągnąć z innegi clienta no ok.. Ale skoro to nie twoja praca to mogłeś chociaż ze swojej strony coś do tego dodać np. Tutorial z wpisami żebym miał za co ci like dać bo wyciągnąć z clienta czy też skopiować to każdy *** potrafi... Za takie coś nie powinno być usuwania %.

Wszystkie wpisy są w paczce zrobiłem to tak na odp nie licze na % czy na lajki bo to 20 min roboty i nie bede sie kłócił bo szkoda mi an to czasu .

Lepiej niech ktoś da query bo od Bodziek 96 sprawdziłem i są lewe a nie mam czasu robić dzięki

Opublikowano

widziałem to ale łap +

i to jest SPAM ???? LooooL Pisałem Gorsze Rzeczy i Nie Było Spamu

A CO do zbrojii są zajefajne :D

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czemu tych zbrojek nie widze na sobie ? ... W eq widać a na sobie nie. I tak jak kolega UP pisał. w msm ma byc tylko model *.gr2 ??

• 6 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...