Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowiec

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim lvl'u najlepiej go dropić. Wale surą wp 76lvl w red lesie ale niestety nie chce polecieć :(

Nie wiem czy nadal nim walić czy lepiej będzie 35lvl w m2?

Czy może na mniejszym lvl'u lepiej dropią w m1. Proszę o pomoc

Opublikowano

Zostań już w tym red lesie lub ewentualnie bij metiny morderstwa.

Na niższych levelach jest masa botów i innych graczy chętnych na wierzchowca.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tak jak mowil przedmowca, zostan w red lesie lub na metkach w dt. Pamietaj jednak, ze szansa na drop ZNACZNIE wzrosnie jezeli bedziesz mial rekawice z IS + Metka ;)

Opublikowano

szczerze w red lesie szybciej dropniesz niz w lesie.. ja menelem na 70 na sohan dropie spokojnie co mi sie skonczy i zawsze 2 w zapasie mam. a w red lesie jak ci ktos sksuje to i tak szansa ze dropnie tobie i inne itemk typu pd itp

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Zostań już w tym red lesie lub ewentualnie bij metiny morderstwa.

Na niższych levelach jest masa botów i innych graczy chętnych na wierzchowca.

Niestety ma racje, teraz ciężko o uczciwych graczy :/

yj4x.jpg

Opublikowano

Ja sam zauwazyłem ze na metinach i bossach na nizszych lvl słabiej dropi. Zostan i bij w redlesie. Oczywiscie zainwestuj w 2x drop poniewaz drop tych mega wierzchowcy nie jest tak kolorowy...

Opublikowano

Uwaga, bo teraz padnie jedyna warta uwagi odpowiedź w tym temacie. Dropek 30-50 i ciśniesz metki duszy na pustyni te (40lv). Już wiele osób na to wpadło i metki te ciężko znaleźć ale to tylko na początku potem już ogarniesz respy i jest gitarka. Chodzi o to, że nie wiem czy to bug czy nie ale z tych metinów świadectwa sypią się jak szalone. Ja swoim starym 35 bodziakiem z co drugiego łapałem lewka albo dzika czy tam wilka zależy co dropiło ;] Zawsze lecą jednego rodzaju jednego dnia. Zobacz, i się przekonaj ;d Osobiście będąc jednym z pierwszych którzy odkryli moc tych metków dochodziłem do stadium gdzie śmigałem sobie na dwóch wierzchowcach, jednym z defem drugi z atakiem, brałem jaki mi bardziej przypadł na daną sytuację, a po 10 świadectw miałem w depo. Dobra kmina jest też spróbować lotnąć z chodzącej małpy, np. w czasie gdy metki już ubiłeś i czekasz na resp, tam też kilka tych świstków lotłem ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...