Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda czy fałsz pogromcy Mitów!

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam osotatnio czytałem kilka interesujących tematów . Założyłem ten temat żeby pomagać innym . Temat przywócony Dnia 18 maja 2008 roku o godzinie 11:30

Jeszcze jedno niech nikt się nie waży pisać postów typu " kto mi wklei" bo report bez gadania! C.Ronaldo95 dzięki za przypomnienie Zedutuj post w ciągu 24h.

1. Zmiana ilości dinarów <-fałsz

Ostatnio czytałem ciekawe tematy . Wśrób nich było np. Adres naszych dinarów , Adres kosztu AK-47 . Niemając nic do roboty sam wyodrębniłem sobie te adresy . Założyłem nowe konto i ustawiłem sobie wartość dintarów na 99999 . No wszystko było by cacy ale jest 1 problem . Bazy danych na temat naszego stanu dinarów mieszczą się na kompach G1 więc nawet jak ustawimy (damy freeze) sobie wartość na 99999 to i tak w rzeczywistości mamy np.30000 .

2. Mit Zmiana kosztów broni. <-fałsz

Wyodrębniłem adres kosztu AK-47 . Na początku valute było "4700" (na tydzień) potem zmieniłem to na 1 Dinar (miałem wtedy 300 dinarów po nieudanym próbie hexowania dinorów ) . Ile razy próbowałem (na freez i bez ) i tak zawsze pisało że niemam tyle kasy. Proste?! proste.

3. Nie da rady zrobić 5 slota bez premium! (nawet bez zamiany go na inny przedmiot w sklepie!) <-fałsz

4. Wklejanie 5 slota jest możliwe tylko jak się ma retaila (wiem bo próbowałem jeszcze przed updatem miałem nawet poradnik) <-prawda

PS:Prosze nie pisać bzdur typu "G prawda mój kolega tak zrobił i tak jest jak coś mam SS" no to ja mówie że na ss tak to wygląda ale tylko na SS! Sprawdziłeś? Jesteś pewien że masz racje? Napisz na gg:2362384

Prosze tu kierować swoje pytania dot. wklejania i nie tylko . (MAM PYTANIE DLA MODA WARROCK prosze napisz na gg bo na PW do ciebie sie nie da)

Adresy :

Koszt tygodniowy AK-47 - 034E49B0 (zero albo O)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

i czy możecie wklejać bronie za pomoc art money bo ja próbowałem wczoraj i mi się zdaje że valute pozmieniali

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano
No to pierwsze pytanie...

Jeśli mam retaila to mogę za pomocą CE albo artmoneya go zmienić??

Z góry dzięki.

Wedlug mnie sie da za pomoca CE.

Wpisujesz w value np ,DH01 jak masz retail na m60 i szukasz

Potem wszystkie adresy kopiujesz dajesz freez i zmieniasz value np dh02 i masz . Wychodzisz i wchodzisz na server

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

pewnie sie powtarzam !! ALE CZY KTOŚ UMI WKLEIĆ M60 LUB M249 !! może się jakoś odwdzięczę !! PROSZE O ODPOWIEDŹ NA GG 7455185

Opublikowano

Nie da sie wkleić tego bez premium. Żeby wkleić na 5 sloth potrzeba premium. nie wiem czy to ktoś potrafi

Opublikowano

ja potrafie za poomoca wr plus xD kupilem tam vipa(12$ tylko lol) i moge dawac kazda bron na kazdy slot yay xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

aby wkleic na Px musisz miec 6 slot ...omg tak samo na 5 chyba ze ktos jest super i ci wklei za free

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Specjalista
Opublikowano

Drodzy towarzysze odpowiem wam na wszystkie pytania . Tak jest na Discovery taki program codziennie Pon-pt o 7:00 i 19.00 (powtórki)

No więc tak jak masz retaila to niemożesz w żaden sposób (wyjątek premium cheat) go zmienić . Po 2 nie zmieniono kodów broni do artmoney ani CE (Próbowałem ) lecz artmoney stał się wykrywalny . 3 nie można wkleić 5 slota bez retaila (narazie) . Tak px'y sąna 6 slot .

No ja też nim wklejam . Wkleiłem po updacie i po 5 min gry BAN 0 kicków także Ostrzegam nie robić tego na dobrych kontach

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

Lol ArtMoney nie jest wkyrywlany nadal bo sam nim bronie wklejam wiec...

1d1e19a4ff1604edc845217dcf0e20ad6.1.gif
Specjalista
Opublikowano

Kaznodziej żeby wkleić 5 slot powinieneś zmienić 5 slot (pusty ) na M134 Usuwam poranik ponieważ nie działa on większości osób (ja testowałem to przed update)

JH

Opublikowano

A mozna kupic np. bronze i ustawic sobie zeby np. 5slot kosztowal 1dinar?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Specjalista
Opublikowano
Przeczytaj mój 1 post nie da się zmienić kosztu broni/px ani tego podobnych! Jak masz bronze kup se 5 slota i postępuj zgodnie z poradnikiem

JH

Opublikowano

ej cap mam pytanie. Czy można kupić piąty slot jak się nie ma premium i czy jak się wklei na ten piąty slot miniguna to czy zostanie na zawsze czy "odejdzie" razem z 5 slotem?

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

Dzięki za poradnik. Ludzie, nie spamujcie tylko czytajcie wszystkie posty po kolei anie spamujecie!!!

Nie da sie kupić 5th shlotu bez permki, w goldzie masz 5th shlot gratis

Specjalista
Opublikowano
Nie da rady kupić 5 slotu bez posiadania przynajmniej bronza . Nawet jak będziesz to robił przy cheacie i tak ci nie wyjdzie . Ale dobrze że zapytałeś

JH

Opublikowano

capie, a testowales to czy tylko napisales? bo to nie dziala, item cannot be placed in this slot -.- mam golda i k400 kupione..

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Specjalista
Opublikowano
Poradnik działał jeszcze przed upem przepraszam że go podałem po updacie bez testowania .

JH

Specjalista
Opublikowano
Przepraszam że naciągnąłem was na koszt zakupu K400 ale przed update ten poradnik jeszcze działał

JH

Opublikowano

Brat wklejił noż jak potem robiłem to samo to nic niedziała

On powiedział że to tylko u niektórych działa czy to prwda?

Opublikowano

NIE wez wszystkie bronie wylacz to tez bedziesz mial legalny noz...

cap do cholery mozesz pisac normalnym kolorem a nie pedalskim blekitem ?

@@ DOWN DOWN DOWN

ryk0160 POST POD POSTEM I TO JESZCZE TEN SAM REPORT

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Po updacie ten sposób nie działa.

Blue-Berry, co ci przeszkadza jakim klolorem pisze?? Lubi ten kolor to niech sobie pisze.

Proszę o CLOSED

//Kaka

Proszę, abyś nie mówił mi co mam robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...