Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podrzucone psy, jaka to rasa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj rano pod swoimi drzwiami znalazłem dwie suki ;_;. Chciałbym was prosić o pomoc, może ktoś spotkał się z taki, może to mieszańce, ale jestem ciekawy jaka to rasa ;c.

http://scr.hu/0qw5/j3nep

Dzięki z góry za pomoc ;c

2ivh0ly.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Pierwszy raz takie psy widzę.. zarejestruj się na jakimś psim forum to otrzymasz żetelną odpowiedź.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dzięki, ale to nie te ;c. Z początku szara suczka przypominała mi Eurasiera, ale ma dłuższy pyszczek ;c

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Słodziaki. :D Wygląda to na owczarka, szczególnie ten lewy, ten prawy nie wiem, ale ja bym zostawił 100% lewego, jak Ci się podobają obydwa, bierz. :s

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ciężko będzie rozpoznać rasę, bo psiaki są malutkie. Mi przypominają one mieszankę border collie z husky. ;x Nikt, bez dokładnych oględzin, nie określi Ci pochodzenia tych piesków. Udaj się do weterynarza i poproś o konsultację.

Btw. zaopiekuj się nimi. ;c

Opublikowano

Dzięki, ale raczej będę musiał je oddać ;c. Mi się Ruda podoba xD, ta szara jest jakaś taka osłabiona i ciągle śpi, a Ruda pełna energii ;x

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

To będą na pewno mieszańce. Pies z zielonymi oczami? wtf.

Jak ich nie chcesz to możesz mi jednego dać, bo są śliczne <3

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie chciało mi się na imageshack wstawić, coś cięło to screenshooterem jebłem focie z programu. Mogę wam dać adres, z chęcią oddam je w dobre ręce, bo u mnie ciężko z zatrzymaniem ich ;c

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Nie chciało mi się na imageshack wstawić, coś cięło to screenshooterem jebłem focie z programu. Mogę wam dać adres, z chęcią oddam je w dobre ręce, bo u mnie ciężko z zatrzymaniem ich ;c

Aj, szkoda. Pogadaj z rodzicami. A jeżeli nie możesz to wrzuć ogłoszenie chociażby na gumtree. Gwarantuję Ci, że w ciągu paru godzin znajdą się osoby chętne do przygarnięcia piesków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...