Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TracerMt2 [Hamachi]

dominxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JUZ ONN

ZAPRASZAMY!!

I BOHATEROWIEMT2 TO NASZ STARY SERVER !! :D ZEBYSCIE WIEDZIELI

TracerMT2-2

TracerMT2-3

TracerMT2-4

TracerMT2-5

TracerMT2-6

TracerMT2-7

TracerMT2-8

TracerMT2-9

TracerMT2-10

TracerMT2-11

TracerMT2-12

TracerMT2-13

TracerMT2-14

TracerMT2-15

TracerMT2-16

TracerMT2-17

TracerMT2-18

TracerMT2-19

TracerMT2-20

haslo 123 lub 12345

Opublikowano

Hmm jak macie Full?? nawet nam nie dałeś szansy tylko tym 4 osobom na hamachi co wbiły a my ..... Pozdro dla Administracij powineś zrobić forum i tam Rekrutacja a nie 1 godz i masz gmow a nam nie dałeś Szansy

ws8v08oh84mv.png

Opublikowano

Hmm jak macie Full?? nawet nam nie dałeś szansy tylko tym 4 osobom na hamachi co wbiły a my ..... Pozdro dla Administracij powineś zrobić forum i tam Rekrutacja a nie 1 godz i masz gmow a nam nie dałeś Szansy

No wlaśnie ja miałem być GM a już rekrutacja OFF

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Opublikowano

Tem gm Kamil jest jakiś poyebany pisze do niego on nic nie robi...

Dzięki Gm kamil jest taki poyebany że nic nie pomaga napisałem że jest ku*wą i bana dostałem...

Pisałem do niego z 30 razy żeby dał mi 99 lvl bo mi się na 98 zbugował i nic nie szło. Proponuję zrobić 2 admów którzy są ogarnięci i znają komendy a nie jak kamil gdy nie zna komendy nie odzywa się...

Dzięki też za stracony czas na pobieraniu clienta.

Opublikowano

Wkleiłem launchera do najnowszego clienta polskiego nieaktualizowanego i gdy wbijam na postać to mnie loga do wyboru kanału ;f

Opublikowano

Wkleiłem launchera do najnowszego clienta polskiego nieaktualizowanego i gdy wbijam na postać to mnie loga do wyboru kanału ;f

Bo to syf a nie serwer dlatego tak się dzieje.

Opublikowano

GM jest tylko 2 [sGM]MentoS i [GA]Kamil nikogo nie wybraliśmy mieliśmy wybierac ale daliśmy sobie spokój

Opublikowano

ten serwer to jakieś jebane gówno kurwa, nie wiem jakim trzeba być dysmózgiem żeby kurwa hamaka nie umieć zrobić ^^

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Wklej do hammmera :P

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Opublikowano

ten serwer to jakieś jebane gówno kurwa, nie wiem jakim trzeba być dysmózgiem żeby kurwa hamaka nie umieć zrobić ^^

jezeli mowisz o sobie to masz racje nie umiesz zrobic serwera a do mojego serwera prosze sie nie odzywac jak nie wiesz nic wiec jak nie pasuje to nie graj nikt cie nie zmusza

Opublikowano

jezeli mowisz o sobie to masz racje nie umiesz zrobic serwera a do mojego serwera prosze sie nie odzywac jak nie wiesz nic wiec jak nie pasuje to nie graj nikt cie nie zmusza

Wiesz mów tak do każdego gracza to nie będziesz miał ich wcale.

Opublikowano

wydaje mi się każdy kto chociaż raz wszedł na serwer to się zawiódł, wydaje mi się że KAŻDA OSOBA, KTÓRA TERAZ ROBI SERWER NIE WIE CZEGO CHCĄ GRACZE I ROBI SERWERY POD SIEBIE, JEST TAK SAMO Z DEDYKAMI JAK I HAMACHI :///

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Wiesz mów tak do każdego gracza to nie będziesz miał ich wcale.

powiem ci tak nie lubie jak ktos krytykuje cos kto w to poswiecil duzo czasu a jezeli nie na sie regulaminu gry i tego ze GMowi sie nie "cisnie" lub nie bluzni sie to trudno bedziecie krytykowac serwer bo dostaliscie bana z bluznienie i za wyzywanie gma ??...

wydaje mi się każdy kto chociaż raz wszedł na serwer to się zawiódł, wydaje mi się że KAŻDA OSOBA, KTÓRA TERAZ ROBI SERWER NIE WIE CZEGO CHCĄ GRACZE I ROBI SERWERY POD SIEBIE, JEST TAK SAMO Z DEDYKAMI JAK I HAMACHI :///

a mi sie wydaje ze piszesz takie bzdury poniewaz dostales bana za bluzgi lub cisniecie gm-owi wiec dowiedz sie jaki jest regulamin gry w metin2 a dopiero sie wypowiadaj na jakis temat

ja nawet nie wiedzialem o tym ze jakas siec powstala przykro mi ja nikogo nie wybieralem jest team taki jak na poczatku moze niedlugo bedzie rekrutacja ON

Opublikowano

powiem ci tak nie lubie jak ktos krytykuje cos kto w to poswiecil duzo czasu a jezeli nie na sie regulaminu gry i tego ze GMowi sie nie "cisnie" lub nie bluzni sie to trudno bedziecie krytykowac serwer bo dostaliscie bana z bluznienie i za wyzywanie gma ??...

a mi sie wydaje ze piszesz takie bzdury poniewaz dostales bana za bluzgi lub cisniecie gm-owi wiec dowiedz sie jaki jest regulamin gry w metin2 a dopiero sie wypowiadaj na jakis temat

ja nawet nie wiedzialem o tym ze jakas siec powstala przykro mi ja nikogo nie wybieralem jest team taki jak na poczatku moze niedlugo bedzie rekrutacja ON

Ty przecież nic nie włożyłeś w ten serwer strona jakaś pobrana na każdym taka jest serwer kiedyś taki sam widziałem wiesz co nie okłamuj nas.

Ja się zgodzę z krzysiek0425 każdy teraz robi serwer pod siebie nie pod graczy i masz u mnie krzysiek plusa.

Opublikowano

Przepraszamy Za Utrudnienia Techniczne Pracuje z Kamilem Nad naprawą Broni smiercio +9 i broni która jest po niej bo pisze Wartosć ataku 63 własnie to naprawiamy Niebawem ON . Prosimy o cierpliwośc .

ws8v08oh84mv.png

Opublikowano

Serwer dopiero on o 16 ? Wtedy gdy ja idę do szkoły no fajnie, fajnie da się te godzine zmienić na 13?

@UP hm.. może cie gm dednoł ?

[sGM]MentoS ja cię znam na moim serwerze byłeś GM robiłeś co chciałeś i miałeś wszystko w dupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...