Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne lagi w godzinach wieczornych

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Ostatnimi czasu chce sobie w godzinach 19-21 dropnac wierzchowca z metkow , jednak gdy ubije pół metka natychmiast zaczynaja sie lagi i mnie wyrzuca . Z odrobina szczescia rozwale calego metka ... ( chodzi o metki w m1 ) . Ale nawet w godzinach porannych mam male problemy ;/ Gdy ściagam jakis plik to sciaga sie on z predkoscia nawet 150-200 kb/s , wiec nie wiem czemu tak sie z metkiem dzieje ;/ Co pozmieniac w ustawieniach albo gdzies zeby te lagi byly nieco mniejsze i zeby dalo sie normalnie grac ??

Opublikowano

Lagi są winą tylko i wyłącznie internetu.

Być może dzielisz z kimś internet (np sieć bezprzewodowa w domu lub sieć LAN) i ten ktoś w godzinach wieczornych z niego korzysta.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

W godzinach wieczornych nie dziw się ,że masz lagi. Najlepiej graj wtedy gdy no-lify z gimbazy są w szkole ;p Wyłącz nie potrzebne programy obciążającę jak Skype czy GG.

yj4x.jpg

Opublikowano

Po prostu masz przeciążone łącze. Zazwyczaj dostawcy mówią, że amsz np 10Mb a tak naprawdę tę 10 jest podzielone na kilka osób. Też o tych godzinach są przeciążone serwer przez gimbaze która nie ma co robić.

Opublikowano

Jest pare opcji :

1. Jesli grasz na wi-fi moze ktos ci pokrada.

2. slaby net

3.wybrales chanel na ktorym jest sporo ludu/shopow.

4. Malo ramu.

5. Programy ktore czerpia internet

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...