Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostalem bana niewiem zaco ktos moze mi powiedziec co sie stanie,dzieje z moim kontem teraz coto jest ImGame

oto tresc wiadomosci

Witaj XXXXXX

Twoje konto XXXXXX w grze Last Chaos zostało zablokowane do 2013-06-0911:43:00.

Oto przyczyny zablokowania konta:

Twoje konto w Last Chaos zostało zamknięte, w celu wyjaśnienia, o podejrzenie naruszenia przez Ciebie reguł InGame.

Dziękujemy,

Zespół gamigo

Opublikowano

@Up przeciez pisze do kiedy

@Top powod jest na niebiesko.

witam dostalem bana niewiem zaco ktos moze mi powiedziec co sie stanie,dzieje z moim kontem teraz coto jest ImGame
oto tresc wiadomosci
Witaj XXXXXX

Twoje konto XXXXXX w grze Last Chaos zostało zablokowane do 2013-06-0911:43:00.

Oto przyczyny zablokowania konta:

Twoje konto w Last Chaos zostało zamknięte, w celu wyjaśnienia, o podejrzenie naruszenia przez Ciebie reguł InGame.
Dziękujemy,
Zespół gamigo

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Zapoznaj się z regulaminem, to czy jest to za ksucie, czy za co innego - nie ma co się dopatrywać. Możliwości jest wiele. Sam powinieneś przypomnieć sobie, bo na pewno zrobiłeś coś źle. Jeśli nie wiesz, napisz do supportu, podając zapytanie na temat Twojego bana.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Za co? Z tego co wiem, ZABRONIONE jest zabieranie itemków graczom. Wyjątkiem są itemki nadużywane (?) np. zbugowane, zdupowane, itd... Chyba tylko wtedy mogą dany itemek usunąć, ale pewny nie jestem.

zSCFQrN.png

Opublikowano

wiem oco jest ;pp

nic namnie niema bo to nawet nie ta osoba co jej nieoddalem tylko kolega podal mnie ;/

i teras mnie ciekawi czy wezma mi to co nie oddalem czy dostane perma lub dnia 7 czerwca bede gral juz normalnie xD

Opublikowano

Ale co z tego, że Cię podał kolega, a nie ta druga osoba? Przecież można wszystko sprawdzić w logach...

xD

Od kiedy gamigo patrzy na coś takiego jak logi, jeśli w ogóle je ma?

@Skąd mamy wiedzieć co się stanie... Wróżyć z fusów mamy? Jedyne co wiemy, to data odbanowania, czyli na pewno nie ban za hacki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...