Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nędzne zarabianie -,- ponad 100zł za czołg

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem już wku***iony po tej grze bo ledwo zarabiam Kw-1 i Churchill III i moje pytanie brzmi, czy warto wydawać te STO SZEŚĆDZIESIĄT ZŁOTY NA 11000 GOLDA (i tak będę musiał dopłacić z 3k) by zdobyć np T34 (widziałem że bez premium z 70k się zarabia a naprawa z 20k to 50k)... Ponad STO ZŁOTY to drogo jak za jeden czołg...

Opublikowano

jak masz pieniadze to bierz jak nie to nie. mi akurat szkoda wydac 160 zl na gre. wole pojsc sobie na piwko z kumplami. ale w wota tez lubie grac, ale tylko dla funu a nie zeby kase wydawac, bez czolgow premium tez da sie grac

Age is just a number :)

Opublikowano

Dzień dobry cześć i czołem...

Ja tam mam w garażu obowiązkowo 3x5 (KV-1, SU-85, T1 Heavy) i Loltanka (wszystko wymaxowane, załoga 100% już 3 skill zaczynam i dodatki typu dosyłacz, etc i kamo na stałe) i robię tak, wsiadam do KV, bitwa mam +10-15k za taką nie najgorszą, wsiadam do SU-ki, bitwa +10-15k, to samo z T1 i Lolem ( rekord na lolku to 13k, ale pewnie znajdą się i lepsi.) I teraz mi powiedz, że się nie da zarabiać, gram bez premki i przypuszczam, że byłbym w stanie utrzymać kilka VIII, z poziomem gotówki (aktualnie 1kk, bo kupiłem Hellcata i KV-1S). Jak widać da się zarabiać tylko trzeba wiedzieć jak ;]

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

Musisz wybrać. Albo tak jak kolega wyżej, 3-4 bitwy i masz ok. 60k albo jedna bitwa na premiumie za ponad 100zł i też masz 60k ^^. Są osoby z 2-3 X-tkami które nadal nie mają premium tanka, ale to żadkość. Niestety, każda gra jest tak skonstruowana, aby kiedyś trzeba było w nią zainwestować. W końcu interes musi się kręcić...

Opublikowano

Mój brat nie ma premium tanka, a oprócz T57 Heavy ma wszystkie T10 USA odblokowane, T110E5 i M48 kupione, T92 kupione.

Pójdź w inne drzewka, zarabiaj tymi czołgami, a do tego masz fun z gry.

Jak trzeba, to kup sobie T7 albo T6 premium tanka. Takie SU-122-44 zarabia niewiele gorzej od takiego Loewe. Sam do tego mam Pz IV S, którym zarabia się niezwykle przyjemnie i gra nim, to czysty fun.

Opublikowano

Loltank? Jaki to czołg? Pierwszy raz słyszę o jakimś lolku :D
Dobra mam kw-1, AMX 38 i Su-85B zrobię sobie z nich piąte tiery, jeszcze Churchilll III podobnie zarabia i ta Lolka o.O i zobaczymy jak się zarabia :D Czytałem że piątymi tierami gościu jakiś w 3 dni 10 mln kredytów zarobił więc da się jakoś :P Też myślałem nad 6 tierem np Dickiem Maxem (co to za nazwa o.O). A wiadomo kiedy mniej więcej może być przecena na premium 6 tiery? ;)

Opublikowano

Powiem jedno sztuką jest wygrywać norm niż na jakiś wspomagaczach np te premium. Takie gry są dla ludzi cierpliwych. Jak ktoś ma kasę to kupi jak nie to nie. Gram w WoT'a dla frajdy i pośmigania czołgiem :D

Opublikowano

Traktorem zarabianie jest o tyle fajne, że możesz jechać na idiotę, wysrać 50 pocisków, i nic nie stracisz :P
Chyba, że apteczkę itp użyjesz

shoob.png

Opublikowano

Moim zdaniem dla przeciętnego gracza nie opyla się kupować premium Tanks 8T. Ponieważ 5 tiery bardzo dobrze zarabiają . np StugIII ,Kv-1 , T1 Heavy , Su-85 , M7 te czołgi zarabiają bardzo dobrze najlepiej KV-1 . Jak kupisz jeszcze premke to spokojnie wyciągniesz jakieś 40tyś ;p Mój rekord 56tyś.

Opublikowano

Taa a ja wyciągam bez premium minimum 12k a maksymalnie 17k takim Kw1, a jeszcze naprawa z 2k :( Może na miesiąc premium się skuszę :D

Opublikowano

Właśnie chcę dojść do ELC, ale to jest jakaś porażka! Te wcześniejsze czołgi to tylko pomagają w nic nie robieniu :D Raz wystrzelę i ginę -.-

Opublikowano

Właśnie chcę dojść do ELC, ale to jest jakaś porażka! Te wcześniejsze czołgi to tylko pomagają w nic nie robieniu :D Raz wystrzelę i ginę -.-

Ich pancerz jest zajebisty, działo ujdzie.

O cóżże ci chodzi?

shoob.png

Opublikowano

Ich pancerz jest zajebisty, działo ujdzie.

O cóżże ci chodzi?

Zajeb*ste na 3 tierach, a jak wywali mnie na Kw1 to nawet nie ma szans na ucieczkę, bo w gąskę strzeli i end ;)

Opublikowano

Zajeb*ste na 3 tierach, a jak wywali mnie na Kw1 to nawet nie ma szans na ucieczkę, bo w gąskę strzeli i end ;)

Wtedy się kątuje

kombinowac trzeba :P

shoob.png

Opublikowano

@up Kątować bez gąski rly?

@Topic amx 38 i amx 40 to dobre czołgi szczególnie 4 tier mi się nim fajnie grało

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

@UP Nie sądze jak się umie nimi grać to są fajne. NP. B1 od niego może zależyć bitwa

Opublikowano

@up Kątować bez gąski rly?

@Topic amx 38 i amx 40 to dobre czołgi szczególnie 4 tier mi się nim fajnie grało

Geniuszu, kątujesz, jak wrzuci cię na KW-1

Myślec trzeba.

@UP Nie sądze jak się umie nimi grać to są fajne. NP. B1 od niego może zależyć bitwa

B1 to shit.

Pancerz nie jest za dobry, powolny, działo to gówno

shoob.png

Opublikowano

Jestem już wku***iony po tej grze bo ledwo zarabiam Kw-1 i Churchill III i moje pytanie brzmi, czy warto wydawać te STO SZEŚĆDZIESIĄT ZŁOTY NA 11000 GOLDA (i tak będę musiał dopłacić z 3k) by zdobyć np T34 (widziałem że bez premium z 70k się zarabia a naprawa z 20k to 50k)... Ponad STO ZŁOTY to drogo jak za jeden czołg...

Gram już coś koło roku więc będe walił prosto z mostu .

Nowi gracze mają przekichane ze 2 względów

1- wybrać linie i dotrwać do 5 tieru .

2-nazbierać kase na swój pierwszy czołg 5 tieru .

Ponieważ jak ja zaczynałem dostałem 10 k na początek i czołg za 200k z turiala .

Teraz twój stopień rozwoju w tej grze to warzywo ciągle się uczysz i pochłaniasz wiedzę więc twoje zarobki są na poziomie 5-10 k za bitwe na czołgach gdzie naprawa kosztuje od 2k-5k a taki czołg premium płaci 10 k + ammo 255 sztuka .

Dopóki nie nabijesz sam 8 tieru bez wspomagaczy nie kupuj go .

Kup sobie 5 tier jak już to cos koło 29 zł .

Jak ogarniesz grę to kup takiego za 160 zł .

Zresztą to kup go teraz ale nim nie graj . :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Gram już coś koło roku więc będe walił prosto z mostu .

Nowi gracze mają przekichane ze 2 względów

1- wybrać linie i dotrwać do 5 tieru .

2-nazbierać kase na swój pierwszy czołg 5 tieru .

Ponieważ jak ja zaczynałem dostałem 10 k na początek i czołg za 200k z turiala .

Teraz twój stopień rozwoju w tej grze to warzywo ciągle się uczysz i pochłaniasz wiedzę więc twoje zarobki są na poziomie 5-10 k za bitwe na czołgach gdzie naprawa kosztuje od 2k-5k a taki czołg premium płaci 10 k + ammo 255 sztuka .

Dopóki nie nabijesz sam 8 tieru bez wspomagaczy nie kupuj go .

Kup sobie 5 tier jak już to cos koło 29 zł .

Jak ogarniesz grę to kup takiego za 160 zł .

Zresztą to kup go teraz ale nim nie graj . :)

Ale mi nie mów nic o początkach, bo już z około rok gram :P Już 7 tier mogę kupić, ale jak kupię to mi z 100k zostanie,a to mało na VII tierze ;_;

Opublikowano

@olek222

Weż mi tu nie pierdol. Widocznie nie umiesz nim grać.I to twój problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...