Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elerion.pl

ElerionPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja 100/10 .Czekamy na serwer !

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Przepraszamy ;) nasz grafik to analfabeta :D Sklepy dodamy za kilka minut, przez pomyłkę nie wylądowały w prezentacji ;)

Minęło pół godziny dodacie tych handlarzy ?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Minęło pół godziny dodacie tych handlarzy ?

Niestety ale MPCForum odmawiało posłuszeństwa podczas edycji tematu. Już kolejny raz z rzędu podczas dodawania nowych grafik wywalało błąd o tym, że "nie można dodać grafiki o tym rozszerzeniu", a pliki są w zwykłym .jpg

cxyi.gif

Opublikowano

Niestety ale MPCForum odmawiało posłuszeństwa podczas edycji tematu. Już kolejny raz z rzędu podczas dodawania nowych grafik wywalało błąd o tym, że "nie można dodać grafiki o tym rozszerzeniu", a pliki są w zwykłym .jpg

Może spróbujcie inny hosting zdjęć ;>

Opublikowano

To nie przez hosting (bo zdjęcia wrzucone są na nasz prywatny) tylko to wina tej wersji IPBoard ;) Ale mniejsza o to bo wszystko jednak się udało.

cxyi.gif

Opublikowano

będzie ochrona ddos ?

radzę zainwestować

Przed DDOS'em nie ma dobrych zabezpieczeń i o tym wie każdy. Odpowiednio duży atak może zapchać każde łącze. Ale jeśli masz na myśli włamania do bazy to jesteśmy dobrze zabezpieczeni.

Jak robi sie skile na P?

Sa jakies nowe metiny i bossy?

Czy postacie sa wyrownane?

Skille na G wchodzą na 17 pkt. Później trzeba czytać kamienie duchowe.

Metiny oraz bossy są wgrane w dość sporej ilości ;)

Tak, postacie mają odbugowane skille oraz ich DMG jest wyrównane. Można bez przeszkód grać ulubioną postacią ;)

cxyi.gif

Opublikowano

Mam pytanie: Czy broń dla wp Jest z bojowego?

Jednym i drugim typem broni WP da radę ;)

Prosze dodac jeszcze 1 ss'y weryfikacyjny i do tego usunac z linkow forum czas do 14:00

Nie mogę dodać ss'a weryfikacyjnego, ponieważ forum wywala mi błąd, że nie mogę wstawić obrazu o tym rozszerzeniu. (Obraz to zwykły .jpg) Próbowałem nawet sam link i w code i w [ img] ale nic to nie daje, za każdym razem ten błąd.

cxyi.gif

Opublikowano

Istny Diabel, dnia 01 Cze 2013 - 11:39, napisał:

Usuń link do forum serwera

3h.

Przecież lik jest usunięty. To tylko tekst na grafice został, a czegoś takiego regulamin nie zabrania. Bożeeee...

Rikashi, dnia 01 Cze 2013 - 09:51, napisał:

To serwer o ktorej startuje ?

W godzinach wieczornych. Aktualnie nie potrafię powiedzieć dokładnie.

cxyi.gif

Opublikowano

Do startu jeszcze 5 dni dlatego jeśli masz konto na YouTube oraz chcesz zobaczyć jeszcze przed innymi jak wygląda gotowy serwer napisz na PW!

cxyi.gif

Opublikowano

Do startu jeszcze 5 dni dlatego jeśli masz konto na YouTube oraz chcesz zobaczyć jeszcze przed innymi jak wygląda gotowy serwer napisz na PW!

Jak wygląda gotowy serwer? To z czym wy wzlekacie ?

Opublikowano

Jak wygląda gotowy serwer? To z czym wy wzlekacie ?

Nie zwlekamy tylko sprawdzamy to co chcemy Wam pokazać. Elerion to nie jest kolejny serwer, który nie dośc, że postawiony z gotowca to na dodatek bug na bugu buga pogania. Dlatego sprawdzamy wszystko sami.

cxyi.gif

Opublikowano

Start odbędzie się po zakończeniu testów. na naszym forum znajdziesz temat z dokładnie wyjaśnioną sytuacją.

cxyi.gif

Opublikowano

Serwer widzę, jest bardzo dopracowany, jak i bardzo zachęcający do zagrania. :)

Na pewno ściągnę ekipę . :) .

Pozdrawiam.

KolizeR1

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...