Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zrobić bezproblemowo 3SP ?

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie napisze, ze w Nostale nie korzystam, nie korzystałem i nie będę korzystał z żadnych cheatow, botow itd. więc jak coś to nie piszcie mi żebym z tego korzystał :) A moje pytanko jest takie jak w temacie. Mam 56 lvl, wariorka +5, Maske X,Elvina u4 +5, zbroje na 55 u4 +4. Bizu 4 opcja x 4. Ale resow zbyt nie mam, moje ogólne resy na warku to: Ogień : 33 %, Woda: 29%, Światło : 17%, Mrok 17%. I tu moje pytanie. JAK ZROBIĆ DOBRE RESY ( kupować nie ma sensu, bo strasznie drogie. ) I na co te resy, generalnie chce własnie takie aby bezproblemowo zrobić cala 3sp, teraz własnie jestem przed robieniem 1 cp, ale nie robię bo chce zrobić te resy i wgl. ) Napiszcie jak dokładnie to łączyć, jakie buty z jakimi i jakie rękawiczki z jakimi i na co będą potrzebne mi te resy przy robieniu 3 SP, Serdecznie dziękuje za pomoc z gory, dobre odpowiedzi nagrodzę 'Lubie To ! ' :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Więc reski. Cp1 to same demony więc na mrok by się troszkę przydało. Potem w innych cp są anioły które są zleksza twarde i potrafią uderzyć a reski na nie to światło. Potem reski na światło przyda Ci się do robienia sp4 więc warto je zrobić. Łącz buty i rękawice z A tak do s4-5. Jeżeli będziesz miał farta i nie spali Ci ani razu to i materiały do tworzenia będziesz dropił sam to s5 zrobisz za 100k ale to trzeba mieć mega farta. Zwykle wydaję się coś około 300k max 400k. Warek +5 to nieźle bo strasznie się przydaje. Do tego Kliff i jeżeli masz to jakiś krzak z resami na mrok/światło. Do cp1 musisz sobie znaleźć mapkę bo jest jeden pokój w którym jest pełno demonów i nie ma szans aby z 56lvl tam przetrwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...