Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hammer MT2 a Kamienie Duszy. Bug?

TotalSuX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie wkładania Kamieni Duszy do Broni na Hammer MT2. Otóż nie mogę włożyć 3 kamienia ponieważ wyskakuje mi : ''you cannot attach several metin stones''. Jestem pewna, że nie jest to wina kamieni ponieważ da się włożyć każdy z osobna, zastanawia mnie czy to jakiś bug i dlaczego się tak dzieje. Kamienie do PvP wchodzą bez problemu, lecz nowe kamienie mianowicie chcę włożyć :

kd +100 strengh against humans
kd +1000 magical attack
kd + 1000 strengh

Także jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu bardzo proszę o pomoc.

Ps: Jeśli nie ten dział przepraszam i proszę o przeniesienie, a jeśli nie to G ;d.

Daje +.

hk4L7fR.gif

Opublikowano

Próbowałam z każdym z osobna i okazało się, że nie da rady włożyć kd strengh z kd magical attack, reszta normalnie wchodzi ale te 2 się gryzą nie zależnie do jakiej broni bym nie próbowala, cała reszta kd do weapona wchodzi po 3 bez problemu. Tych dwóch nie da się razem włożyć do 1 broni co jest bez sensu bo osobno normalnie wchodzą. Lulz.

hk4L7fR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...