Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hammer MT2, zwężenie ekranu a administrator.

TotalSuX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mój problem jest następujący : Włączając clienta Hammer MT2 (2013 Easter) jestem zmuszona uruchomić go jako administrator, ponieważ inaczej nie połączę się z z serwerem, aczkolwiek przy tej czynności ekran logowania i co za tym idzie późniejszej gry zwęża się w taki sposób, że zarówno po lewej jak i prawej stronie mam grube czarne pasy po jednym z każdej strony. Ustawianie config nic nie daje, nie oddziałuje to w żaden sposób na clienta. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem to bardzo proszę o sensowne odpowiedzi. Dzięki.

Ps: Jeśli nie ten dział to przepraszam.

hk4L7fR.gif

Opublikowano

Sprawdź ustawienia monitora lub jak masz jakiś program do karty graficznej np. nvidia, to tam zobacz :>.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że każda inna gra działa normalnie bo sprawdzałam, a ustawienia monitora są w porządku, rozdzielczość jest dobrze ustawiona, ten problem występuje tylko wtedy kiedy uruchamiam program jako administrator. Kiedy tego nie robię, obraz jest normalny i szerokość również.

hk4L7fR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...