Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klasa do expienia

traczyko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak noskill to co sie dziwic. Zagraj z ogarnieta hybryda na tarczy. Nie jest mozliwe, ze 1v1 takiego zlozysz, bedziesz go na max lvlu hasal po 600 moze, walniesz mu oslepe, daje zelazna, daje ci topka, dobiega, ty sie uwalniasz, on juz z tego dystansu.moze rzucic kajdany, stunuje cie.na tarczy, daje 2h i wykancza.

Ps. Orl masz juz 3 postac z eq 18-21 xD bogaczuu ty :D Najchetniej bym sie.pobil z.toba na.pvp ale wojka nie mam a rmc bije na.maxa teraz

Opublikowano

Jak noskill to co sie dziwic. Zagraj z ogarnieta hybryda na tarczy. Nie jest mozliwe, ze 1v1 takiego zlozysz, bedziesz go na max lvlu hasal po 600 moze, walniesz mu oslepe, daje zelazna, daje ci topka, dobiega, ty sie uwalniasz, on juz z tego dystansu.moze rzucic kajdany, stunuje cie.na tarczy, daje 2h i wykancza.

Ps. Orl masz juz 3 postac z eq 18-21 xD bogaczuu ty :D Najchetniej bym sie.pobil z.toba na.pvp ale wojka nie mam a rmc bije na.maxa teraz

Nie noskill. Z rankedami solowałem :)

Ps. czwarta :p gram mniej więcej już od 4? może 5 lat. I tylko na jednej postaci wydawałem pieniądze, potem już pvp'ki za gold.

Opublikowano

Gra w koncowce marca miala czwarte urodzinki xD No to szkoda, ze nie mam woja na.maxie to mozna by sie posolowac, pokazalbym ci magie hybrydy :p

Opublikowano

Sam też magiem przeważnie gram odkąd zbanowali mi drugie konto. A na tym mam tylko maga 94 i rmc 47 ;_; Chyba skończę z 4story nie długo.. schodzi na psy.

Opublikowano

Masz maga 94? Max lvl to 93.. Wez chlopie wyjdz, mydlisz wszystkim oczy, ze masz takie i takie eq buhahah. A tu sie nie ma czym chwalic bo albo probujesz sie dowartosciowac albo masz to eq ale na privie..
Nie wiem czy ty probujesz komus zaimponowac czy jak.. Ja czytalem, nie dawno ze masz jeszcze luka w eq 18-21. Skoncz juz sie tak dowartosciowywac bo na plu.pewno 20lvla nie masz. Napisałeś " Sam też magiem przeważnie gram odkąd zbanowali mi drugie konto " Ktoś coś pisał o magu, że napisałeś, że sam też grasz magiem? :O Widze chlopie, ze ty masz wgl zerowe pojecie o grze ja pisze o magii hybrydy a ty o magu.. niezle, niezle. Szpanowales na forum, ze masz na tej i na tej i na tej postaci eq +18-23. Chyba na privku :) A na privku nie ma sie co podniecac bo ja na plu mam set 18 nowy pvp i biramek 22. Jak masz to eq, to dawaj wbijaj na pla :-) Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

oigarniety wojownik potrafiacy usuwac stuny, umiejetnie wykorzystywac ''unijnij celu'' zabije kazdego w pvp wystarczy ze nie bedzie mial missow :)

Opublikowano

Z zakiem nie wygra nawet jak uniknie jasia od ducha. Gram zakiem i wiem jak jest, on uniknie jasia, ja dam spowolnienie, blokade, moge go trzymac w stunach all day all night bo duszka w ponad sekunde przywoluje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...