Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack - [Working]

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWA WERSJA HACKA !!

DZIAŁA W POŁĄCZENIU Z Catalyst - ALE TO JUŻ WE WŁASNYM ZAKRESIE !!

Instalacja:

1. Wrzuć pliki do folderu gdzie masz zainstalowanego Combata.

2. Włącz FaithInject.exe

3. Naciśnij ADD i znajdź plik Digital-Prodigy_upload_by_Daxer92.dll

4. Wpisz w Process Name - Engine.exe

5. Włącz Combat Arms - w tym momencie pojawia Ci się ikonka koło Proccess Name - naciskamy Inject.

6. Logujemy się do gry - wciskamy Insert i cieszymy się z hacka

DOWNLOAD : CLICK

SKAN

[15/41] Digital-Prodigy upload by Daxer92.dll

[0/40] FaithInject.exe

POBIERASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ !

Opublikowano

Włączasz oba na raz ... uruchamiasz CA ... wciskasz INSERT i musisz sobie poradzić z oba botami (najlepiej najpierw ustaw tego a później Catalyst)

Opublikowano

Musisz mieć zainstalowanego innego hacka !

Dziś miałem podobnie - wgrałem WallHacka i później chciałem uruchomić z tym i gra się od razu wyłączała.

Zrobiłem właśnie reinstall i all działa.

//

Jeżeli cokolwiek innego instalowałeś na tym cliencie to zrób reinstall.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie mam problem 1 raz chce miec hacka i nie wiem jak go uzyc sciagnelem tego co podalas ale nie wiem jak go uzyc bo chyba chodzzi

nie dzila juz chyba

Opublikowano

Gowno gowno i jeszcze raz gowno zrobilem wszystko jak trezeba i jakos nie dziala dusilem wszystko na klawiatorze i zadna opcja do wlaczenia jakieghokolwiek haka sie nie pojawila taki szajs to sobie wszadz w dupe

Opublikowano

chacki do strzelanek... poczujecie sie lepiej jak sobie pojdziecie afk a ludzi bedzie zabijac? zalosne... i tak sie grac nie da ale to co wy tu wyprawiacie to jest po prostu przegiecie. Ja osobiscie usunalbym ten dzial z mpc forum bo przez niego trace do mpc szacunek. a dzieci musialyby na tureckich forach chackow szukac^^ to by bylo cos bo chackuja w CA tylko dzieci Neo bo chca byc mroczni?

Opublikowano

chacki do strzelanek... poczujecie sie lepiej jak sobie pojdziecie afk a ludzi bedzie zabijac? zalosne... i tak sie grac nie da ale to co wy tu wyprawiacie to jest po prostu przegiecie. Ja osobiscie usunalbym ten dzial z mpc forum bo przez niego trace do mpc szacunek. a dzieci musialyby na tureckich forach chackow szukac^^ to by bylo cos bo chackuja w CA tylko dzieci Neo bo chca byc mroczni?

"Hacki"

żałosne jest to że mówisz to na forum o cheatach ;) ciekawe po co wbiłeś na to forum , żeby nawracać cheaterów ? nie sądzę ... pewnie sam ciśniesz na hackach ;S

hardcore.jpg

Opublikowano

A ja mam strasznego problema !!! kiedy właczam haka i potem grę combat arms to po prostu hak mi się wyłacza może wiecie dlaczego się tak robi JAK BY CO TO MAM WINDOWSA 7 B)

SORY ZA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE

Opublikowano

A ja mam strasznego problema !!! kiedy właczam haka i potem grę combat arms to po prostu hak mi się wyłacza może wiecie dlaczego się tak robi JAK BY CO TO MAM WINDOWSA 7 B)

hack nie działa już od dłuższego czasu ;P polecam Basic , poszukaj na forum to znajdziesz

hardcore.jpg

Opublikowano

Ten Hack jeszcze działa xD?

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...