Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] (Ravia.eu) CALA PRAWDA ! CZYLI HANDEL ITEMKAMI PRZEZ ADMINISTRATORÓW.

xPUF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spędziłem na tym serwerze dwa miesiące , no ale cóż widać że muszę zakończyć tam grę.

Trochę szkoda serwer popularny wśród graczy i taki fail.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja oraz kolega razor zostaliśmy zbanowani za prawdę przez Admina mpc "xxx ". Tak sb za free. :) Isamu musi się liczyć z tym ze to nie koniec bo nie dość ze robi sb wrogów u FuBu to jeszcze u mnie. :> Czy On serio chce żeby ravia spadła jeszcze niżej. ?

Mój ban nie był do końca związany z postami ravii. :)

Ban za czysty profil od tak. :>

http://iv.pl/images/44682610985191521123.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Realy. ?

PS : Z 0 pkt siupło na 100 % za 1 zamachem.

Opublikowano

Juz PUF bana dostał za spam tym ścierwem? Było już poruszane kilka razy, a ty swoje.
Ravia wg. mnie jest czysta, tak samo na pewno według wielu.

Przed znakami zapytania /wykrzyknikami nie stawiamy kropki, lol.

Opublikowano

Tłumaczenie Isamu, że miszczu dawał coś Benqowi - co za bzdura... Nie wiem po co gracz miałby dawać coś GM'owi... Tak czy siak Isamu stworzył wokół siebie taką bariere, dzieki której totalnie robi ludzi w ch**a. Jak to zrobił ? Ano wyśmiewając sie z FuBu, że robi przekręty na Ba**e... Ponaskakiwał na innych, a teraz gdy coś wychodzi na jaw, to zaraz jest świetnie wymyślona wymówka i wszyscy wierzą biednemu Isamu, który jest czysty i nie robi nic złego...

Opublikowano

Ja oraz kolega razor zostaliśmy zbanowani za prawdę przez Admina mpc "xxx ". Tak sb za free. :) Isamu musi się liczyć z tym ze to nie koniec bo nie dość ze robi sb wrogów u FuBu to jeszcze u mnie. :> Czy On serio chce żeby ravia spadła jeszcze niżej. ?

http://iv.pl/images/44682610985191521123.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Realy. ?

PS : Z 0 pkt siupło na 100 % za 1 zamachem.

Edytuj post. Mój ban nie był do końca zwiazany z moimi postami dot. ravii.

Opublikowano

Tłumaczenie Isamu, że miszczu dawał coś Benqowi - co za bzdura... Nie wiem po co gracz miałby dawać coś GM'owi... Tak czy siak Isamu stworzył wokół siebie taką bariere, dzieki której totalnie robi ludzi w ch**a. Jak to zrobił ? Ano wyśmiewając sie z FuBu, że robi przekręty na Ba**e... Ponaskakiwał na innych, a teraz gdy coś wychodzi na jaw, to zaraz jest świetnie wymyślona wymówka i wszyscy wierzą biednemu Isamu, który jest czysty i nie robi nic złego...

Przecież BuFon ''też'' jest brudny. Cały czas jakieś akcje były odpierdalane z jego strony. Jak prosiłeś o pomoc to wielki fagas w dupsko i spierdalaj. Tak było! Teraz Małysz jeszcze został przez niego wyrzucony... Małysz, uczciwy (+ Bambusek - ale o nim tutaj chyba nie mówimy, bo szkoda go trochę, że pracuje z takim idiotą), jedyny dzięki któremu odzyskałem konto na Balmorze.

Opublikowano

Juz PUF bana dostał za spam tym ścierwem? Było już poruszane kilka razy, a ty swoje.

Ravia wg. mnie jest czysta, tak samo na pewno według wielu.

Przed znakami zapytania /wykrzyknikami nie stawiamy kropki, lol.

Nie dostałem bana za spam tym " gównem " miałem 0 pkt :>

Isamu nasłał..... i bum 100 % tym oto sposobem się zdenerwowałem czego często nie robię.

W 51 postach przeklnołem tylko 1 raz i to w ".."

Ban na MPC za prawdę. ?

W tym kraju to możliwe.

Opublikowano

Nie dostałem bana za spam tym " gównem " miałem 0 pkt :>

Isamu nasłał..... i bum 100 % tym oto sposobem się zdenerwowałem czego często nie robię.

W 51 postach przeklnołem tylko 1 raz i to w ".."

Ban na MPC za prawdę. ?

W tym kraju to możliwe.

To jest dowód na to że Isamu nie chce aby wieksza ilosc osob sie o tym dowiedziała.

Gdyby to byłaby nie prawda to isamu znalazł by lepsze wytłumaczenie i miszcz by tak nie spanikował -_-

Opublikowano

Czemu mój temat skasowali? -_-

Wszystko pokasowali. ;) Tak samo zablokowali razora :>

To jest dowód na to że Isamu nie chce aby wieksza ilosc osob sie o tym dowiedziała.

Gdyby to byłaby nie prawda to isamu znalazł by lepsze wytłumaczenie i miszcz by tak nie spanikował -_-

Jestem na nich cięty i nie tylko ja. :)

Wiec gdy tylko znajdę 1 wolny dzień + noc to dowię się o tym całe forum/serwer ravia.eu yt + inne pierdoły.

Opublikowano

Przecież BuFon ''też'' jest brudny. Cały czas jakieś akcje były odpierdalane z jego strony. Jak prosiłeś o pomoc to wielki fagas w dupsko i spierdalaj. Tak było! Teraz Małysz jeszcze został przez niego wyrzucony... Małysz, uczciwy (+ Bambusek - ale o nim tutaj chyba nie mówimy, bo szkoda go trochę, że pracuje z takim idiotą), jedyny dzięki któremu odzyskałem konto na Balmorze.

Nie napisałem nigdzie, że Fubu jest czysty. Teraz właśnie oglądam film na kanale Isamu, który nagrał z Małyszem i nie jestem wcale zaskoczony. To, że Fubu jest śmieciem i złodziejem wie każdy.

Chodzi mi tylko o to, że właśnie takimi filmikami Isamu robi sobie bariere, że jest uczciwy i czysty, a może to jest nie prawda. Nie wiem i nie mnie oceniać...

Opublikowano

Od początku wiedziałem,że IsAmU już zaczyna tutaj kontakty z kierzkiem,kiedy zobaczyłem ich na ts oraz zmienił mu nick na mpcforum.

A co do ravi - to jasne,jeżeli Let`s player wybity dzieki niemu nagrywa,spotka go byle kto spodoba mu sie już ma gracza chyba za darmo nie darli by mordy do komputera.

A tak na boku to mi to wisi ale tak jest na każdym serwerze gdzie nagrywają na yt gdy mają dużo subków.

22731530111406977812.jpg

Opublikowano

Z tą gimbazą od isamu jest tak jak z arabami w Europie

Byłe mz isamu od momentu keidy miał 1k widzów teraz mnie zablokował za komenta w filmie z Małyszem "Wy lepiej tego b3nqa ogarijcie bo zaraz eq 6/7 bd za 1kk"

Opublikowano

Najbardziej rozbraja mnie te gadanie miszcza ,, Cały dzien dropiłem, ubiłem milion metinow i zarobiłem'' tak, tak 5min polizał na TS b3nqowi i dostał perły...

Albo sprawa z GRLMike(wielkim przyjacielem Isamu). Obrazał mnie na PW, a gdy dałem ss na forum to isamu zaraz ,,nie banujemy za takie cos, banujemy za groźby itp'' Leze...

Chyba Lokian na forum pisał...

,,Sa równi i równiejsi''

Opublikowano

Jakby lokian miał dowody na to co wyrabiali to by ravia padła jeszcze w wakacje jednak nie ma dla zainteresowanych proszę o pw bez dowodów nie bd tu opublikował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...