Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trolle na rankedzie

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie trafi sie tobie i zmienisz zdanie :D Przed chwila 3 x z rzedu miałem trolli w teamie ...

Z nimi sie nie da wygrac! .. po prostu 1 przygłup sie trafi i niszczy ci 30-50 minut rozgrywki

Ahh czasem mam ochote usunąc tego lola w pizdu!

Po za tym im wyżej jestem w lidze tym wiecej trolli to mnie demotywuje :/

Opublikowano

Ja pierdole nie płaczcie ze z brazu nie mozecie wyjsc, to jest banalne. OStatnio gralem kilka gier koledzie(ok 8-10) i wszystko sam wygralem. Na bronze team nie jest ci potrzebny aby wygrac :<

Opublikowano

dzis przegralem jakos z 10 gier w kazdej staty na plusie malo dedow a w teamie co 2 team jakis afk i 3 kolesi z statami 1/10 w teamie albo moj team 0/22 ogolnie ja padlem 2 razy w late ... co sie dzieje mam takie teamy od wczoraj

Opublikowano

Ja pierdole nie płaczcie ze z brazu nie mozecie wyjsc, to jest banalne. OStatnio gralem kilka gier koledzie(ok 8-10) i wszystko sam wygralem. Na bronze team nie jest ci potrzebny aby wygrac :<

A czy ja płacze? Przecież napisałem w temacie że to nie jest problem.

Najpierw czytaj temat, a potem się wypowiadaj.

dzis przegralem jakos z 10 gier w kazdej staty na plusie malo dedow a w teamie co 2 team jakis afk i 3 kolesi z statami 1/10 w teamie albo moj team 0/22 ogolnie ja padlem 2 razy w late ... co sie dzieje mam takie teamy od wczoraj

To nie masz za bardzo szczęścia.

Też kiedyś przegrałem jakieś 10 rankedów z rzędu, ale po jakimś czasie zaczęła się dobra passa i ostatnio prawie zawsze wygrywam.

Musisz jeszcze pare razy zagrać i może trafi ci się jakiś dobry team.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

a najlepsza farmę mial rengar w jungli, this is bronze.

Po pierwszych trzech minutach gry nikt z naszej drużyny nie siedział w jungli, tylko wszyscy walczyliśmy na midzie.

Nawet support miał 8 killi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@ mireks12345678

Jak to team nie jest ci potrzebny zeby wygrać... Wystarczy ze troll nie zbanuje champów które powinny byc zbanowane, 1 typek pójdzie afk 2 sie popłacze bo mu ktoś topa nie dał i zacznie feedować

Będac Pro Elder Master Wacław Chuj Playerem nie wygrasz takiej gry... A widząc juz sam fakt co ci ludzie robią sam jestes zdemotywowany do gry i grasz o 20-30% gorzej :D

Opublikowano

ADC 60 farmy 20 minuta, jebłem , leże i nie wstaje xD

ja słabo farmie ale 120 farmy w 20 to jest minimum, więc wychodzi na

to, że sam troll jesteś ;p

a no i supp tylko 400g starty do ciebie, podejżewam, że to support wam gre wygral xD

Opublikowano

ADC 60 farmy 20 minuta, jebłem , leże i nie wstaje xD

ja słabo farmie ale 120 farmy w 20 to jest minimum, więc wychodzi na

to, że sam troll jesteś ;p

A po co miałem farmić? Przecież przeciwnicy to byli trolle i tylko nimi się zajmowałem, a nie farmą.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No ale mogłeś być lepszy. Ja stoję w jebanym goldzie V i mam wiekszych trolli od cb :_: Ale farma w tej minucie to 150+

OndteAw.png
Opublikowano

Z taką farmą to bronze V to idealne miejsce dla Cb xD

Opublikowano

Co się czepiacie tej zasranej farmy? Wy też farmicie gdy macie możliwość pomocy teamowi/zabicia enemy? To nie farma decyduje o skillu. Ja osobiście życzę ci ogarniętego teamu i trolli w enemy :)

Opublikowano

Z taką farmą to bronze V to idealne miejsce dla Cb xD

Wole 7 killi, 17 asyst i 60 farmy, niż 2 kille, 5 asyst i 200 farmy.

Czekam teraz na twojego screena z podobnej sytuacji, bez killi, ale z farmą.

Ciekawe czy w takiej sytuacji farmiłbyś, czy zdobywał kille i asysty.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...