Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnio w świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne każdy z was już słyszał o zabójstwie żołnierza w Londynie, brutalnym zabójstwie. Cytując pewną stronę:

Dwaj napastnicy w wieku ok. 20 lat, nożem przypominającym maczetę lub topór rzeźnicki zaatakowali w środę mężczyznę idącego ulicą w dzielnicy Woolwich we wschodnim Londynie. Obcięli mu głowę, wznosząc okrzyki "Allah akbar" (Bóg jest wielki).

Po przeczytaniu takiego komunikatu, każdy na 100% zwrócił uwagę na ostatnie zdanie:

Obcięli mu głowę, wznosząc okrzyki "Allah akbar" (Bóg jest wielki).

Tak, to nie kłamstwo. Widziałem kilka materiałów, na których jeden z zabójców z radością opowiada do kamery to, co zrobił, a w tle leżą zwłoki zabitego mężczyzny.

Dochodzi do tego pewien zwrot, używany najczęściej tylko przez wyznawców islamu. W dalszej rozkminie, kojarzymy ich, wyznawców islamu, jako terrorystów, ludzi bezwzględnych, bez żadnych barier, ślepo zapatrzonych w swoje wyznanie i nie mylimy się! Sami sobie wyrobili taką opinie, może jest jakiś odłam tych normalnych ale jest on na prawdę niewielki.

Krótko mówiąc, mowa tutaj o "islamizacji europy". Ludzie tego wyznania, bezczelnie dyktują europejczykom jak mają żyć, albo skończą tak jak ten, opisywany wyżej.

Dla niedowiarków, bardziej rzetelny człowiek:

Podobnie dzieję się już w Szwecji, gdzie imigranci podpalają samochody i terroryzują miasta, bo nie podoba im się ustrój, w jakim żyją:

W nocy z czwartku na piątek w dzielnicach Rinkeby, Norsborg i Älvsjö spłonęło 15 samochodów. W Tensta i Kista podpalono dwie szkoły. W Jordbro ogień z podpalonego auta rozprzestrzenił się na centrum handlowe. Z kolei w położonym na południe od stolicy pobliskim mieście Södertälje młodzi ludzie obrzucili policjantów kamieniami.

z13977743Q,Plonacy-samochod-na-przedmies

Taaak. Macie to swoje multi-kulti. Nie jestem rasistą, czy coś w tym stylu, ale przyjrzyjcie się. To są osoby, które są z innej kultury, inaczej wychowane, mają inne wymagania. Imigrując do europy, tak wspomnę to ponownie, narzucają obcym narodom swoją kulturę bo tak im się podoba i tak ma być. W krajach "tolerancyjnych" takie coś jest olewane, władzę mają to w dupie a potem wszędzie w mediach trąbią o zamachach terrorystycznych i zabójstwach o podłożu religijnym.

Najczęstszą przyczyną takich zabójstw są skutki innych wydarzeń, które im się nie podobają, przykładowo zamieszki w Szwecji zaczęły się od zabicia 69-letniego dziaduszka, który groził policjantom maczetą. I bardzo dobrze. Takich ludzi, powinno się z miejsca eliminować. Kto wie, czy ten dziadek nie byłby w stanie tą maczetą kogoś zabić, od gróźb się zaczyna.

Nocne rozruchy zaczęły się w niedzielę w dzielnicy Husby na obrzeżach Sztokholmu, która w 80 proc. jest zamieszkana przez imigrantów. Bezpośrednią przyczyną było zastrzelenie przez policjantów 69-letniego mężczyzny, który miał grozić im maczetą. Tylko pierwszej nocy w Husby spłonęło ponad 100 samochodów.

Wracając do zabójstwa z Londynu, mały cytat z tłumaczenia się zabójców:

"Przysięgamy na Boga wszechmogącego, że nigdy nie przestaniemy walczyć z wami. (...) Przepraszam, że kobiety musiały być tego świadkami, ale na naszej ziemi kobiety muszą oglądać to samo. Wasz naród nigdy nie będzie bezpieczny. Usuńcie swój rząd, nie dba o was".

Jak dla mnie, bezsensowne tłumaczenie na zasadzie ty zrobiłeś coś mi, ja zrobię coś tobie. Zabójca nawiązuje tutaj do wojny na bliskim wschodzie. Ale zaraz. Nie byłoby tej wojny, gdyby nie ataki terrorystyczne na inne kraje świata. Na dobrą sprawę, sami doprowadzili do tego, że teraz jest wojna na ich terenach a teraz płaczą. Macie tutaj dobry przykład hipokryzji i zapatrzenia w swoją religie bez opamiętania oraz nienawiści do innych kultur przez islamistów.

To pewnie jeszcze nie koniec, na pewno niedługo usłyszymy o kolejnych morderstwach na tle religijnym itd. spodziewajcie się tego, bo przez lewicowe praktyki, islamizacja europy rozpoczęła się na dobre. Na szczęście Polska jest krajem, gdzie mało ludzi do nas imigruje z powodu nikłych zarobków, jeden plus ;)

Proszę moderatorów oraz wyższych o nie zamykanie tego tematu. Nie jest on nawoływaniem do krytyki innych wyznań religijnych. Proszę użytkowników o kulturalną dyskusje na ten temat, bez trollowania i hejtu. Dziękuje :)

Opublikowano

Nie dziwie sie im... Tez bym sie wkurwił gdyby mi tak miasteczko skurwiele dewastowali... pozabijałbym wszystkich.

Opublikowano

Nie dziwie sie im... Tez bym sie wkurwił gdyby mi tak miasteczko skurwiele dewastowali... pozabijałbym wszystkich.

Czytałeś w ogóle? Władza nic z tym nie robi, te zamieszki w Szwecji oraz manifestacje w UK nic nie znaczą, jedynie pilnują porządku, na prawdę to ich nie obchodzi, kto to robi.

Opublikowano

Tacy ludzie są po prostu chorzy. Żyją z jakimiś durnymi przekonaniami i siłą chcą każdego do siebie przekonać. Dziwię się, że nikt jeszcze nic z tym nie zrobił.

Opublikowano

Ale ja się pytam, jak niby chcecie walczyć z "islamizacją europy". Wyjebać wszystkich imigrantów? Tak jak mówi ten dziennikarz, dzisiejszy terrorysta jest nie do odróżnienia od normalnego człowieka. Co z tysiącami rodzin z bliskiego wschodu, którzy przyjeżdżają do Europy w poszukiwaniu lepszego bytu i ucieczki od wojny?

Jak niby miałaby zostać przeprowadzona selekcja?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Kolonko rzetelny? To tylko były polski dziennikarz, któy robi teraz karierę w internecie. Niestety przez większość uważany jest za guru i mentora.

Anyways, to tłumaczenie, które wrzuciłeś do tematu, to tylko pocięte i wyrwane z kontekstu zdania. Pełen tekst manifestu owego zamachowca znajduje sie tutaj

http://www.wykop.pl/link/1530145/pelny-niezmanipulowany-przez-media-manifest-zabojcy-z-londynu/
W komentarzach jest przetłumaczony cały ten manifest. Nie, żebym go bronił, wręcz przeciwnie. Chodzi mi tylko o to, żeby mieć pełen obraz o co chodzi, bo z tego, co widzę, to media wycięły tylko interesujace zdania, posklejały i są happy.

Nie, nie jestem zwolennikiem multi-kulti. Jestem za odesłaniem ich tam skąd przyszli. Problem z islamem jest taki, że ich tok rozumowania zatrzymał się na poziomie średniowiecznej Europy. Nie wspominając już o duchownych, którzy robią muzułmanom pranie mózgu.

Co do tych ataków terrorystycznych to cię zmartwię, ale to robota Amerykanów. Cała ta fama z 9/11 i napędzanie papki terrorystycznej to zasługa USA. Dla Ameryki chodzi tylko i wyłacznie o ropę. A przymusowa pacyfikacja kraju i eksterminacja setek tysięcy cywili to tylko wypadek przy pracy.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ale ja się pytam, jak niby chcecie walczyć z "islamizacją europy". Wyjebać wszystkich imigrantów? Tak jak mówi ten dziennikarz, dzisiejszy terrorysta jest nie do odróżnienia od normalnego człowieka. Co z tysiącami rodzin z bliskiego wschodu, którzy przyjeżdżają do Europy w poszukiwaniu lepszego bytu i ucieczki od wojny?

Jak niby miałaby zostać przeprowadzona selekcja?

Gdy już się coś dzieje, to władza temat odkłada na bok i tak będzie z tym fantem. Selekcji nie da się zrobić, da się to zwalczać poprzez większą kontrole tego, co przyjeżdża do innych krajów. Dla takich ludzi, ta wolność i szukanie lepszego bytu najczęściej oznacza idealne warunki do propagowania swojej religii.

Opublikowano

Tak przy okazji, Dżihad to źle używane sformułowanie. To co dokonało się w Londynie i na całym świecie to Kital.

Cytat z koranu:

Zwalczajcie na ścieżce Boga tych, którzy was zwalczają, ale nie przekraczajcie granic, bo Bóg nie lubi tych, którzy przekraczają granice

Kital to walka w odwecie, w obronie własnej religii, która jest obowiązkiem każdego muzułmanina.

Oczywiście nie usprawiedliwiam tych morderców. Patrzcie mój post wyżej.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Gówno prawda ustawione, ludzie szykuje się wojna

Teraz przywódcy państw postępują jak Hitler, szukają dla ludzi wroga jakim dla niemców byli żydzi.... Możecie się śmiać z moich teorii ale tak się stanie.

Opublikowano

Ciekawe kiedy się OJROpa obudzi...

Europa się nie obudzi. Eruopa jest teraz budzona przez muzułmańskie hordy bojowników o wolność.

Polski się boją ;D

To poniekąd też, ale u nas JESZCZE ich nie ma, bo im się to zwyczajnie nie opłaca. U nas musieliby dopłacać do tego interesu. Za mały socjal mamy. To jak do tej pory jedyny sukces Bandy Donalda i Vincenta.

Jeśli mieszkał bym w takim miejscu gdzie są takie zamieszki i nie wiadomo kiedy dostaniesz wpierdola od jakiejś bany wolał bym uciec z tamtąd.

Pytanie brzmi: dokąd? Ta plaga jest juz praktycznie wszędzie.

Gówno prawda ustawione, ludzie szykuje się wojna

Teraz przywódcy państw postępują jak Hitler, szukają dla ludzi wroga jakim dla niemców byli żydzi.... Możecie się śmiać z moich teorii ale tak się stanie.

A Tupac uciekł na Kubę, a Korea Północna przejmie władzę nad światem. To nei portal pokroju "niewiarygodne". Poza tym Hitler nie upodobał sobie wrogów jedynie w Żydach. Hitler uważał Niemców za rasę nadludzi, a wszystkich innnych(czyt. innego pochodzenia niż niemieckie) traktował jako wrogów. Był genialnym mówcą, dodatkowo lał miód na uszy poszkodowanych po 1WŚ niemców(Niemcy mieli zapąłcić potężne odszkodowania) i to wystarczyło.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Zabawne, że ludzie tam chcą teraz samodzielnie rozwiązywać burdy islamskie przy pomocy patroli. Ale cóż... Policja za wszelką cenę chce temu zapobiec. Szkoda, że islamski rozpierdol jest OK, ale ludzie walczący z tym już powinni być uznawani jako kryminaliści...

5ed6864faede.png

7m9a.png

Opublikowano

Tak to juz jest-islamizacja europy. To co sie tu dzieje to przechodzi ludzkie pojecie. Nie zdziwmy sie jak za parenascie lat oni beda juz wielkim odlamem w Europie ;(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak to juz jest-islamizacja europy. To co sie tu dzieje to przechodzi ludzkie pojecie. Nie zdziwmy sie jak za parenascie lat oni beda juz wielkim odlamem w Europie ;(

Nie oni będą odłamem, tylko my :mellow:

7m9a.png

Opublikowano

JEBAĆ ISLAM

Robią burdel i są nie robami.That's all

Cieszy mnie to że w Polszy się tak szybko nie pojawią, zbyt mało tolerancyjni jesteśmy żeby żyli tu tak jak żyją na zachodzie.

Sam jakbym zobaczył jakiegoś kebaba który robi rozpierdol na ulicy to by mu to nie uszło na sucho;c

Opublikowano

Wczoraj we Francji również miał miejsce atak ze strony pana ubranego "po arabsku". Nie mam nic do Islamu samego w sobie, ale zaczyna mnie bardzo martwić to, co się wyrabia na świecie (w Europie). Fanatycy są niestety bardzo odważni w swoich poczynaniach.

#don't care

Opublikowano

Islam zwykłe ścierwo ,które nie powinno istnieć, robią co chcą i terroryzują europe. Powinno się ciapatych tępić bo są to chorzy umysłowo ścierwa.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Jak ktoś powie że Islam to religia pokoju, to się ze śmiechu chyba posram. Nawet ostatnio jakiś Arab, który nawrócił się na chrześcijaństwo, mówił że "religia pokoju" to tylko przykrywka dla prawdziwego celu tej religii, czyli władzy.

Opublikowano

Jak ktoś powie że Islam to religia pokoju, to się ze śmiechu chyba posram. Nawet ostatnio jakiś Arab, który nawrócił się na chrześcijaństwo, mówił że "religia pokoju" to tylko przykrywka dla prawdziwego celu tej religii, czyli władzy.

Ich "religia pokoju" skupia się (tak jak to wcześniej napisał w poście R.D) na zwalczaniu wszystkich tych, którzy się im sprzeciwią. Krótko mówiąc, dążenie do władzy absolutnej ponad życie, oni to od młodego mają wpajane w łepetyny, mają się oddać allahowi albo wypad.

O, mamy kolejny ataczek od pokojowychsmi1.png

Francuski żołnierz patrolujący dzielnicę biznesową w zachodniej części Paryża został po południu ugodzony nożem w szyję

Mężczyzna, który go zaatakował, natychmiast uciekł. Poszukuje go policja. Życiu żołnierza nie zagraża niebezpieczeństwo.

Dziennik "Le Parisien" poinformował na swej stronie internetowej, powołując się na źródła policyjne, że napastnikiem był mający ok. 30 lat brodaty mężczyzna "pochodzenia północnoafrykańskiego", w kurtce, pod którą miał "strój w stylu arabskim"

Opublikowano

Islam polega na zabijaniu dla pokoju, Amerykanie i reszta tych państw przesadzają już z tą tolerancją. Jak widzę kogoś zbliżonego wyglądem do muzułmanina wokół siebie to odruchowo nie mogę go spuścić z wzroku i oglądam się na wszystkie strony czy przypadkiem taki na mnie nie biegnie albo skacze z dachu z nożem.

Opublikowano

Islam polega na zabijaniu dla pokoju, Amerykanie i reszta tych państw przesadzają już z tą tolerancją. Jak widzę kogoś zbliżonego wyglądem do muzułmanina wokół siebie to odruchowo nie mogę go spuścić z wzroku i oglądam się na wszystkie strony czy przypadkiem taki na mnie nie biegnie albo skacze z dachu z nożem.

Masz trochę racji, ale amerykanie także nie są święci. Jest pełno aktów mordowania bezbronnych ludzi na bliskim wschodzie własnie przez nich, tyle że nikt tego Ci w mediach nie powie, bo to byłoby niewygodne dla władzy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...