Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TPA Ezreal

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko w ten chujowy, deszczowy weekend (bynajmniej u mnie)

Z racji tego, iż wyszły te nowe skiny TPA, rozmyślam czy opłaca się je kupić.

Konkretnie chodzi mi o Eza TPA, lubię tą postać mam Eza z Nottingham i Mroźnego czy jakoś tak,

niby mi się podoba ten TPA, ale prawie nic nie wnosi, a kosztuje 750RP, jak się wam wydaje? :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Ja bym go nie kupował, może to tylko moje zdanie ale ta ręka wygląda troche lipnie. Grywałem nim na PBE, ale jakoś nie przypadł mi do gustu. Ten lodowy jest moim zdaniem lepszy no i już go masz ;)

Opublikowano

Sam mam Eza z Nottingham, ale ten bije Nottinghama na głowę. Zmienia animacje (mało, ale tak, zmienia), łapa wygląda w porządku, fajny fryz. Ja tam go niedługo kupuję :)

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Sam mam Eza z Nottingham, ale ten bije Nottinghama na głowę. Zmienia animacje (mało, ale tak, zmienia), łapa wygląda w porządku, fajny fryz. Ja tam go niedługo kupuję :)

Co ty chcesz od Eza z Nottingham, całkiem fajny, taki leśny jebak xD

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jak masz już do niego 2 skiny, to kupno kolejnego jest nieopłacalne, chyba że to twój main champ. Co do skina to na screenach nie widziałem oszałamiających zmian, skille również wyglądają tak samo. Strzelanie Q z tej rękawicy jest nawet fajne i mogę polecić ten skin, ale tak jak wspomniałem tylko jeśli uwielbiasz grę Ezrealem.

Opublikowano

oczywiście że się opłaca, jest to skin unikatowy więc za jakiś czas ludzie będą mogli tylko pozazdrościć :) A 750 to nie dużo, tym bardziej że ładnie prezentuje się jako postać w grze

Opublikowano

Jak dla mnie to TPA Ezreal albo TPA Mundo. Dwa najlepsze skiny (wg. mnie) z tego bundla.

Jeżeli masz hajs to kupuj tego skina, bo jest zaje*isty.

1994993994.png
Opublikowano

Hm, nie jest zły. Jednak jeśli masz już 2 skiny, w tym limitowanego (Nottingham), to na twoim miejscu zaoszczędziłbym te 750 RP.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ez byl kiedys moim mainem, ta postac sprawiala mi najwiecej frajdy i wgl jak mialem jeszcze maly lvl to sie jaralem ze taki fajny wyglad i wgl fajne skille itd xD

Teraz nie mainuje go juz ale i tak gram nim codziennie prawie i daje mi frajde ;D

Mam do niego Frosted Ezreal skina ale kupuje TPA na 100% :) MI sie podoba.

Opublikowano

Tpa skiny to smiecie, nie polecam.

Jedynie shen znosny