Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mój problem dotyczy "majnkrafta" z resztą dla tego piszę ten wątek tutaj. Chodzi dokładnie o podszywkę, jaką? Mam konto premium na Minecraft - WazoPL, pewnie nie raz sie juz z tym nickiem spotkaliście na serverach non-premium ponieważ byłem nie w jednym filmie na youtube. I o to droga osoba założyła jakimś cudem konto z moim nickiem na tzw. Mineshafterze. Już nawet nie będę wspominał o tym że jak chcę z znajomymi pograć to na non-premium nigdy nie zagram :unsure:. Ale chodzi głównie o sprawę z mineshafterem. Znacie może jakiś sposób na pozbycie się konta "podszywacza" ? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi pozdrawiam :)

Opublikowano

Zgłosić to do supportu majnszaftera ;x

Tu jest właśnie ten problem że nie wiem do końca jak to zrobić gdyż jak wchodzę na stronę supporta od Mineshaftera to mnie tam odrzucają czy coś nie jestem właśnie pewien ...

Opublikowano

A czemu odrzucają ? o_o

nie wiem wchodziłem w supporta potem chwile loadingu i czerwony komunikat że odrzucono o prośbę do czatu czy coś takiego ;/ a teraz to w ogóle tego nie widzę :O w sensie że kontaktu z supportem

Opublikowano

Zadzwoń napisz na e-maila

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Jedynie co mozesz zrobic napisac skarge na stronie Mineshafter.info w zakladce Pomoc bądź napisać do Minecraft Support-Pamietaj! Aby pisac do nich w języku Angielskim US :ninja: . Gdyz oni nie maja czasu na tlumaczenie 39737 jezykow na dzień.. o.O ..To moze byc 1 problem...Inaczej mozesz ten problem naprawic poprostu na serwery non premium wchodz launcherem PIRACKIM... <_<

Opublikowano

Jedynie co mozesz zrobic napisac skarge na stronie Mineshafter.info w zakladce Pomoc bądź napisać do Minecraft Support-Pamietaj! Aby pisac do nich w języku Angielskim US :ninja: . Gdyz oni nie maja czasu na tlumaczenie 39737 jezykow na dzień.. o.O ..To moze byc 1 problem...Inaczej mozesz ten problem naprawic poprostu na serwery non premium wchodz launcherem PIRACKIM... <_<

to jest problem bo ja jak już gram to na serverach premium a że coraz więcej ich powstaje z dodatkiem Mineshaftera to mam problem ;/ napisałem już topica na grupie google MineShafter zobaczymy jak to się potoczy na razie dziękuję za wszystkie odpowiedzi teraz mogę tylko czekać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...