Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neymar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie porównuj Ronaldinho do Neymara, bo R10 przychodząc do Barcelony był już ograny w Europie, a skąd możesz wiedzieć, że kogucik będzie grał chociaż minimalnie tak samo jak on? Gdyby nie te śmieszne pioseneczki to nikt by o nim nawet nie usłyszał.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Pewnie do Barcy, spierdoli tylko sobie karierę w ogóle tam nie pasuję lub mogę się mylić tak bardziej liga angielska by do niego pasowała ;p

logo1.png
Opublikowano

Pewnie do Barcy, spierdoli tylko sobie karierę w ogóle tam nie pasuję lub mogę się mylić tak bardziej liga angielska by do niego pasowała ;p

Nie ma szans na ligę angielską. Jeśli byłby już ograny w Europie i potrafił grać tak jak w Anglii to może. Ale on nie ma doświadczenia i do Brazylijczyków pasuje liga Hiszpańska/Francuska. Bo tam się gra tak jak w Brazylijskiej.

Opublikowano

Nie ma szans na ligę angielską. Jeśli byłby już ograny w Europie i potrafił grać tak jak w Anglii to może. Ale on nie ma doświadczenia i do Brazylijczyków pasuje liga Hiszpańska/Francuska. Bo tam się gra tak jak w Brazylijskiej.

Racja + języka nie musi się uczyć ;)

Nie porównuj Ronaldinho do Neymara, bo R10 przychodząc do Barcelony był już ograny w Europie, a skąd możesz wiedzieć, że kogucik będzie grał chociaż minimalnie tak samo jak on? Gdyby nie te śmieszne pioseneczki to nikt by o nim nawet nie usłyszał.

Nie porównałem obu panów bo to byłoby nie na miejscu. Napisałem, że przypomina, nie, że jest jak R10 z początków w Barcelonie.. Chodziło mi o taki spokój techniczny. Poza tym R10 przychodząc do Barcy miał rok w PSG, więc nie był tak do końca ograny w tej Europie ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Racja + języka nie musi się uczyć ;)

Nie porównałem obu panów bo to byłoby nie na miejscu. Napisałem, że przypomina, nie, że jest jak R10 z początków w Barcelonie.. Chodziło mi o taki spokój techniczny. Poza tym R10 przychodząc do Barcy miał rok w PSG, więc nie był tak do końca ograny w tej Europie ;)

Spokój może i ma, ale w Brazylii, tam wiedział, że może robić co chce i nawet jak nie wyjdzie to nic się nie stanie... A przecież nie wiadomo jaką ma psychikę i czy będzie grał to samo co u siebie po paru nieudanych trickach... ;)

Opublikowano

Spokój może i ma, ale w Brazylii, tam wiedział, że może robić co chce i nawet jak nie wyjdzie to nic się nie stanie... A przecież nie wiadomo jaką ma psychikę i czy będzie grał to samo co u siebie po paru nieudanych trickach... ;)

Ale wątpie, żeby oczekiwali od niego, żeby był drugim Messim.. Poza tym z Leo było tak samo, przyszedł z Argentyny, nie wiadomo co mieli o nim myśleć inni. Ja bym mu dał pół roku na adaptacje a potem oceniać. To tak samo jak mogę powiedzieć że np. Isco przejdzie do City i będzie gówno grał, bo to inna liga...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

na pewno do Barcelony, juz kontrakt szykuja na 5lat, no coz, ciekawe jak to teraz wyjdzie, w powaznej lidze, nie jakiejs brazylijskiej, moim zdaniem moze miec problem tu sa masywni obroncy, a on przecineczek;p

Opublikowano

Ale wątpie, żeby oczekiwali od niego, żeby był drugim Messim.. Poza tym z Leo było tak samo, przyszedł z Argentyny, nie wiadomo co mieli o nim myśleć inni. Ja bym mu dał pół roku na adaptacje a potem oceniać. To tak samo jak mogę powiedzieć że np. Isco przejdzie do City i będzie gówno grał, bo to inna liga...

Też w to wątpię, że oczekują od Neymara stylu gry al'a Leo Messi. Ale na 100% oczekują tego, że będzie grał jak Ronaldinho. A bynajmiej moim zdaniem R10 jest o wiele lepszym dryblerem niż Neymar jak i nie najlepszym na świecie.

Opublikowano

Ale w jakim wieku Leo przyszedł do Barcelony... Spokojnie mógł się zaaklimatyzować ze stylem gry i od podstaw się do niej przyzwyczajać, a Neymar przyjdzie i jeśli mu się zaraz nie uda dostosować to może być bardzo często wygwizdywany(już nie mówię o tym, że będą mu wypominać pieniądze wydane na niego) :)

Opublikowano

Ciekawe jak to będzię

Są dwa warianty albo będzie tak jak w przypadku Ibry że na siłę trzeba będzie szukać pozycji

Albo Neymar wkomponuje się w taktyka Barcy

Opublikowano

jak dla mnie przejscie do barcelony to dobry wybor, teraz tam bedzie taki sklad ze nie ma chuya aby nie wygrali potrojnej korony. tymbardziej ze jeszcze defensywe ulepszają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...