Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neymar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalnie Neymar opuści Santos, a do wyboru zostało mu Barcelona / Real Madryt, więc to chyba jasne, że Blaugrana. : )

Opublikowano

Nieogarniam niektórych ludzi.

Fani Realu wcześniej pisali że Neymar się przyda w Realu. Teraz jak wiadomo już że przeszedł do Barcelony to piszą że jest on tylko kreowany przez YT, że nie jest żadnym dobrym zawodnikiem, że nie przyda się nawet Realowi i śmieją się że Barca wydała na niego tyle kasy. Płakać się chce jak to widzę, bo chyba zazdrośćz niektórych zżera.

Bez obrazy dla fanów realu, bo nie wszyscy tak mówią ale duża część tak mówi.

Jasio90.png
Opublikowano

Wole Go do Barcelony. Nie potrzeba Go w Realu. Za to przyda się Barcelonie. Od Realu niech się trzyma z daleka.

Dlaczego ?

Realowi przyda się taki napastnik dobry grajek,coś więcej ugra niż Benzema.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Dlaczego ?

Realowi przyda się taki napastnik dobry grajek,coś więcej ugra niż Benzema.

Neymar będzie w Europie pewnie grał jako skrzydłowy.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Neymar będzie w Europie pewnie grał jako skrzydłowy.

Zrobi więcej miejsca dla innych w Barcelonie. Pewnie będą oczekiwać tego co oczekiwano od Sancheza, ale mu nie zbyt wyszło...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zrobi więcej miejsca dla innych w Barcelonie. Pewnie będą oczekiwać tego co oczekiwano od Sancheza, ale mu nie zbyt wyszło...

Sanchez przez pierwszy sezon grał fajnie. W tym nie popisał się, bo nie miał prawie w ogóle czasu na boisku. Ja cały czas w niego wierze. A Neymar to dla mnie przereklamowana gwiazdka z YouTube.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Sanchez przez pierwszy sezon grał fajnie. W tym nie popisał się, bo nie miał prawie w ogóle czasu na boisku. Ja cały czas w niego wierze. A Neymar to dla mnie przereklamowana gwiazdka z YouTube.

Z czego tak wnioskujesz? Neymar mi przypomina Ronaldinho, grał tak samo pod publikę i wychodziło. Wystarczy, żeby robił więcej zamieszania, bo Barcelonie tylko tego akurat potrzeba. Ostatnio grają zbyt statycznie i przewidywalnie i lekarstwem na to może być "tylko taki Neymar - gwiazdka Youtube".

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...