Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Epic]Survival+WojnyGildi 350Slot! [Pety,Krew,Handel,Statystyki] To wszystko na HopperCraft!

MaKGregor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak lecz serwer nie do zabawy ale poważnej rozgrywki [Chwilowo mamy problem z optymalizacją serwera] postaramy się to rozwiązać jak najszybciej

Opublikowano

@up nie ;/ tu zawiniła pukawka nie my , musimy czekać na ich reakcję, dzisiaj na pewno serwer będzie postawiony na nogi

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

up Dno to twój post to nie nasza wina więc dlaczego wystawiasz takową opinie ?

Czekamy na reakcję hosta serwer off nie z naszego powodu

Opublikowano

Nie rozumiem, najpierw opisujesz, że nie ma jeszcze hostingu, potem widnieje napis 350 slotów, a następnie moje oczy widzą, że maszyna jest gotowa i ma 20GB RAMU.

W dodatku ortografią nie powalasz "załurz", sam nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać. Jednakże jestem załamany.

Nie potrafisz opowiedzieć o serwerze, w dodatku informacje nie są podawane na bieżąco.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Serwery bez maszyn - to jest przyszłość serwerów MineCraft!

Serwer można zaglądnąć, pobawić się ze zwierzakiem.

100% serwer 4FuN - na czystą chwilę, zabawę ;)

Opublikowano

Słuchaj to czy mamy kasę czy nie to nasza sprawa kasę mamy i dziś około 20:00 będzie serwer otwarty już na nowym hostingu a wszelkie itemy zostaną. Tylko jak wystartujemy to nierycz mi oto żebyś nie miał bana bo będziesz chciał grać

Opublikowano

Słuchaj to czy mamy kasę czy nie to nasza sprawa kasę mamy i dziś około 20:00 będzie serwer otwarty już na nowym hostingu a wszelkie itemy zostaną. Tylko jak wystartujemy to nierycz mi oto żebyś nie miał bana bo będziesz chciał grać

Hahahah, czyli chcesz mnie zbanować za moją opinie na temat servera ?

"Słuchaj, to czy mamy kasę to nie nasza sprawa" hahahha, to czyja ? :)

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...