Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Xbox One vs PlaySation 4

konny1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gdybym miał kupic to na pewno nie X one..

Dlaczego?

A dlatego że to Microsoft rządzi nami to on decyduje o cenach gier to on decyduje kiedy możemy grać(bowiek X one wymaga non stop podłaczenia do internetu więc gdy X Live zostanie wyłączony to całą konsola będzie zbędna)

dla ciekawskich

//Linki wychodzące po za mpc w code.

//Shiniox

Opublikowano

Ja gdybym miał kupic to na pewno nie X one..

Dlaczego?

A dlatego że to Microsoft rządzi nami to on decyduje o cenach gier to on decyduje kiedy możemy grać(bowiek X one wymaga non stop podłaczenia do internetu więc gdy X Live zostanie wyłączony to całą konsola będzie zbędna)

dla ciekawskich

//Linki wychodzące po za mpc w code.

//Shiniox

Microsoft zrezygnował już ze stałego podłączenia konsoli do internetu, jest ono potrzebne tylko do pierwszego uruchomienia konsoli.

Opublikowano

Microsoft zrezygnował już ze stałego podłączenia konsoli do internetu, jest ono potrzebne tylko do pierwszego uruchomienia konsoli.

uhh nareszcie pomyśleli

Budowniczy
Opublikowano

W sumie mam tylko psa ale powiem Ci jak ja to widze

Xbox wieksza cena wieksze community lepsze multi

Playstation poprostu tansze jest wiec jesli nie mamy zamiaru grac multi to playstation jest najlepszym rozwiazaniem.

Opublikowano

One Year of PS Plus Value In Free Games: $1854.86

Czyli pierwszy rok na PS4 wraz z PS+ będzie gorący!

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Polecam kupić PS4, mam teraz PS3 i super fajnie się na niej gra. A nie jakiś MS dziadostwo. Wźieli się za robote dopiero jak zobaczyli co ma Sony.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Jak dla mnie PS4 wypada wiele lepiej od xbox one mniejsza cena i na starcie sprzedaży wszystkie opcje będą dostępne w Polsce.

Opublikowano

Tak tak kupcie starą konsole jak lada chwila wychodzą nowe.Mistrzowskie posunięcie godne mistrzów szachowych B) To tak jakby w dniu premiery BFa4 pójsc do sklepu i kupić Bf3 :D Po premierze next-genów stare konsole pójdą w niepamięć i do piwnicy,to tak jakby teraz rozmawiać o ps2,czujecie tą przeszłosc? to samo sie stanie z waszymi 7 letnimi konsolkami,taka prawda.

Co ty gadasz? Sam sobie kup, każdy zrobi jak chce. Nie każdy ma pieniądze, a next geny będą droższe. Jak wyjdzie PS4, to PS3 trochę stanieje i więcej osób będzie mogło sobie na nie pozwolić. Na początku przecież na PS4 nie będzie tyle gier, żeby móc dużo na nim grać...

AxeePL.png

Opublikowano

Ja mimo wszystko jestem za Sony. Za bardzo się przystosowałem do ich systemu - PS+, pady, move. Mi to pasuje.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ja mimo wszystko jestem za Sony. Za bardzo się przystosowałem do ich systemu - PS+, pady, move. Mi to pasuje.

Masz PS+? Jaki masz nick na PSN? Też uważam, że PS+ to wielki + (fajnie wyszło :D) dla PS3 i PS Vity.

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...