Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warmt2[Pl]{Hamichi}

XxxZiomexXx

Czy serwer jest fajny  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwer jest Fajny

• Wyjebisty w kosmos
      7
    • Zajebisty
      4
    • Moze byc
      3
    • Ujdzie
      3
    • Do dupy ;/
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer WarMT2 Mila atmosfera ;)

Co u handlarzy B)

Handlarz roznoscia: tak samo tylko ze drewniane kolczyki sa podmieniane pod Naszyjnik z Niebianskich Lez Handlarz Bronia :lol: : jest u niego jakis dobry wachlarz na spory lvl Buty Ognistego Ptaka Bransoleta z Niebianskich Lez Partyzana Miecz Nimfy

i dzwon tez dobry i luk kruka ,lodowa strzala Handlarz zbrojami :D :Stalki dla kazdej profki Tarcza Smoka i dla kazdej profki najlepszy helm . a i reszta nie ruszana nie trzeba ulepszaczy metal u handlarza zbroja

Nie dam screena bo nie mam . :D ale dobrze opisalem serwer

Serwer oczywiscie na hamichi

Sieci: WarMT2-s1 i tak dalej np WarMT2-s2 i tak do 3 narazie nie wiemy czy utrzyma tyle do all jest haslo 12345 . :)

na serwerze dobrze sie gra

Duzo Pvp i warów a takze Eventy. ;p

Byc moze mozna cos wygrac

GM mode off i nie poszukujemy ;) mamy z byt wystarczajaco

Zyczymi dobrej gry i milej przedewszystkim , Zapraszaja do Gry Profesional Exekutor i reszta GM'ow

info na hamichi

Ps: szkaty sa u rybaka za 0 yang tylko prosze nie spamic np nie wyzucac na ziemie trafionych zeczy niektóre da rade sprzedac. ;]

Narazie nie mozemy dodac 4 sieci :rolleyes:

Bo moze serwer pasc nie wiadomo tyle jest was . :lol:

Ps: po 3 dniach nie obecnosci na hamichi zostanie ktos wyzucony. :)

Opublikowano

Nie ze nie dziala Tylko dzisiaj jest juz off jutro o 13 on pewnie. :)

Dzieckem to Ty jestes. :) a serwa mi sie teraz nie chce wlaczac , proste ? proste. ... a mnie wkurwiaja Nooby. ;D

a serw dzisiaj byl 6 godzin on tylko ze go w tej chwili dodalem bo dodawalem update...

Opublikowano

Jestes zalosny naprawde nie bede sie z Toba klucil przez forum , jakos wbilo 10 osob serwer sie rozkreca , wiec nie pierdol glupot bo to wkurwiajace jest jeszcze nie wbiles a pierdolisz farmaza typu

.Serwera nie polecam to fake a jak nie to i tak padnie bo on bedzie myslal ze jak wyskoczy Network is unreachable albo operation time out

:rolleyes: Zreszto sie zastanow gdyby byl to fake to po co bym to pisal jaka by byla z tego statysfakcja. ?
Opublikowano

Pasi kurwa ? rob se co chcesz se raportuj .:)

w czym ci kurwa przeszkadza ze ja tu siedze .... szkoda na Ciebie slow poprostu

Jestes zajebisty. ;) Lux. :D Ja sie tak martwie jak ruski snieg an wiosne ... :)

Szkoda na Ciebie czasu cya. B)

Pasi kurwa ? rob se co chcesz se raportuj .:) chcialem ci pokazac bo sie kurwa czepiales o cytat

Opublikowano

Jestes tempy i pojebany zeby ciskac po starej .:) tylko cwele i dzieci ciskaja po rodzicach ich to podnieca ;) take jak Ty idz lepiej poczytac po necie txt pod zakldka 'Twoja stara' :D

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie widzę u was żadnej różnicy. Obaj jesteście debilami nie pisząc sobie ze sobą na pw. Niezły spam....

Obaj dostajecie warny za głupote.

XxxZiomexXx@ jeżeli cytujesz kogoś wypowiedzi to ich nie zmieniaj.

DesignOne@ Ziome ma racje pisząc o rodzicach. To jest szczyt wtrącania w swoje problemy swoich rodziców. Rodziny nikt nie wybiera więc nie powinno się po nich jechać.

Opublikowano

sorry za offtop ale mam pytanie do Moda (Mounthains) czy mozna wyzywać graczy?? Bo jak widze ty im raczej ubliżasz :|

SZUKASZ DOŚWIADCZONEGO GM`A?? NAPISZ DO MNIE NA PV :D ROBIE SPOLSZCZENIA ^_^

21571.jpg

21191.jpg

32736.gif

Dnia 6.01.2010 zostałem begginer :D

Kurwa... 20%(10% za spam ale kolejne 10% nie wiem za co), dzięki Mounthains :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...