Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Originem i Battlelogiem...

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś rano chciałem zagrać w BF3 na multy. Odpalam origina i wyskakuję mi błąd i muszę się zalogować od nowa , więc zalogowałem się i jestem w origin na trybie offline kiedy klikam ,,Tryb Online" to się nie zmienia i dalej jest offline... Chciałem napisać na forum Battleloga o tym że coś się dziwnego dzieje z moim originem... Na Battleloga nie mogłem się zalogować... Poszedłem na Forum EA tam nie mogłem się zalogować więc rejestruje się od nowa i potem wyskakuje błąd że Rejestracja Nie jest dostępna czy coś takiego...

Resetowałem komputer i dalej jest to samo... Ma ktoś z was to samo ?

PS. Wie ktoś może czemu nie akceptuje mojego Internetowego Passwortu do Fifa 13 na PS3 ? Raz go zaakceptowałem i weszło a potem mam ten błąd że muszę od nowa go wpisać ale nie wiem gdzie...

Opublikowano

Właśnie po co robisz drugi temat skoro ja już napisałem jeden. Wszyscy to mają i to pewnie atak ddos albo problemy techniczne które będą trwały nie wiadomo ile, chyba że dice ściągnie jakiś dobrych informatyków którzy naprawią wszystko. Na razie trzeba tylko czekać

Opublikowano

no dobra ale ja widzę, że znajomi grają w BF'a a ja nie mogę wejść na żaden serwer....

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

ja też nie mogę się połączyć ... jakies duperele wyskakują "nie udało sie połączyć upewnij się że została urochomiona z przeglądarki"

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

wie ktoś jak to naprawić ???

Nie udało się nawiązać połączenia z działającą grą. Upewnij się, że nie została uruchomiona z poziomu przeglądarki.

Opublikowano

wie ktoś jak to naprawić ???

Nie udało się nawiązać połączenia z działającą grą. Upewnij się, że nie została uruchomiona z poziomu przeglądarki.

Zamknij proces BF 3 w menadżerze zadań

461151420292002410470.png
Opublikowano

miałem po prostu zainstalowanego nową aktualizacje orgina beta i dlatego się tak działo zainstalowałem odnowa orgina i działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...