Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlelog

Grabek07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dzisiaj chciałem sobie poexpić ponieważ podwójny exp a tu wchodzę i pisze, że zły e-mail lub hasło. Możecie coś pomóc? Czy ktoś mi konto ukradł czy to może ich wina, bo jak widzę to dwóch moich kolegów ma to samo. Proszę o odpowiedź, ponieważ nie chcę stracić gry. Sory jak są jakieś ortograficzne błędy ale piszę to bardzo zdenerwowany

Opublikowano

To Samo mam kolego i moi koledzy też sprawdzałem czy mi email nie zajebali czy coś , po prostu ataki ddos znowu i , problemy techniczne zobaczymy może jakieś prace do 12:00 albo nie wiem.

Opublikowano

To widzę, że sam nie jestem. Skoro jakieś problemy techniczne to mogli by nas łaskawie poinformować przynajmniej mailem, żeby tutaj zaraz zawału nie dostać.A skoro problemy albo atak ddos to niech oddadzą dzień z podwójnym expem albo jakąś grę na origin tak jak to mieli gracze SimCity

Opublikowano

powinni przedłużyć 2xp z tego powodu :D

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

od 8:00 do 9:30 hackowali zjebki... myslalem ze to ja hasla zapomnialem , czy ojciec cos zmienial czy cos , ale nawet na email nie mozna bylo odzyskac

Shakes And Fidget

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...