Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][EP2]Last Chaos Of Light

Majdan12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Last Chaos Of Light

Info:

-Lvl cap 185

-Exp x40

-sp x300

-gold x30

-Max Plus On Drop: +15
-Item Drop Rate: x60
-Max Upgrade: +19

Serwer FUN

WEB:

http://198.12.15.101/site/index.php?Do=home

Konta niestety trzeba robiÄ na forum, pisze siÄ w temacie swój nick, a gm robi konto. -.-

FORUM DO ZAKĹADANIA KONT:

http://axanetwork.altervista.org/forum/forum-143.html

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Nom też tak myślę, ale wrzuciłem. Może ktoś się pokusi.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

GM założy konto, jakiś polak (bo polacy nie są zbyt lubiani na wszystkich serwerach) dorobi się, GM dowie się, że to polak i odda konto swojemu rodakowi -.- GZ ..

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Albo zapisze wszystkie loginy i hasła bedzie sie logował na innych serverach i ogradał( bo jak wiadomo mamy takie same loginy i hasła do niektorych serverow ^^)

Opublikowano

Albo zapisze wszystkie loginy i hasła bedzie sie logował na innych serverach i ogradał( bo jak wiadomo mamy takie same loginy i hasła do niektorych serverow ^^)

Tylko glupi polak nie zmienia hasel ...

Ja zawsze, ale to zawsze przy zakladaniu konta na nowym serverze, mam nowe pasy. " Polak madry po szkodzie " :D

Moze sprawdze :D i dam znac :D

Opublikowano

Pomimo tego ze adm byl juz dzis pare razy na forum to nie zrobil kont, w ogole nie wiem na jakiej to zasadzie polega, ale podaje sie tylko login, a haslo to co? :D

@ Rozkminiam, klikasz na stronie register ( strona glowna ) pozniej na czerwono u gory jest register klikasz, wpisujesz pasy i mail, pozniej wchodzisz na forum i piszesz nowy temat o nazwie New Account a w tresci wpisujesz tylko swoj login z gry

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...