Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top 10 minecraft- Potrzebne budowle

Halowas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem konto na youtube. Tam będzie tylko " Top 10 Minecraft". Wiem, że społeczność minecraft na naszym mpcforum, umie świetnie budować.

To nie jest reklama kanału i tak nie podałem nazwy kanału, ale chodzi mi oto żebyście mi podsyłali na pw budowle obojętnie jakie, nie ma tematyki. Co myślicie o takim polskim kanale wiem, że Blow to robi. Chce aby tam było Top 10 minecraft

Opublikowano

Sądzę, że to beznadziejny pomysł - zżynanie pomysłu na serie innych -_-

Po za tym, minecrafta na YT jest w pizdu, po co jeszcze jeden kanał?

Męczyłem się z takim kanałem z 2 lata, miałem tylko 76 widzów :c

Teraz nagrywam z wielu gier (wgl. nie ma MC póki co) i w tydzień mam 390 widzów

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Czyli tak, chcesz aby inni dzielili się z tobą swoimi świetnymi pracami, które mogliby użyć na przykładowo swoich serverach, nic na tym nie korzystając. O ile Top na kanale blowa miało jakiś sens, to na innym kanale poniżej 2k widzów nie ma wogóle żadnego. Jeżeli już chcesz robić kolejny kanał o mc, to zrób coś dobrego, co będzie się wyróżniač, a nie kopiujesz po innych, bo takim sposobem, możesz mieć tyle widzów, co kolega kotowski napisał.

Opublikowano

Zbuduj coś lub niech twoi koledzy i zrób tak jak Blow

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

trudno bedzie ale fajny pomysł. Dasz nazwe kanału? Blow tez ma takie cos wiec... Chyba sie nie uda wybic :///

Jesli pomogłem daj +

Motywuje do dalszej pomocy innym...

:)

Opublikowano

Jeśli potrafisz budować to spoko

Jeśli nie to klapa.

Bo nikt nie będzie oglądał domu 4x4 z dirt'a.

graphic.png

Opublikowano

Pomysł fajny ale sądzę tak jak inni że ciężko ci będzie że tak powiem ,,się wybić'' bo tych mincraftów na Polskim YT masz już od cholery . No ale spróbować zawsze można jeśli robisz coś profesjonalnie to próbuj .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę bezsensu jest ściąganie tego samego, od poprzednika ;)
Zrób coś może bardziej oryginalnego, to więcej zdobędziesz subów, a tak za chwile polecą na Ciebie hejty, że ściągasz

Opublikowano

Możesz zrobić pierwszy odcinek i zobaczyć czy będziesz mieć oglądarność . Musiałbyś też robić nagrody bo pewnie cię będą tyrać że robisz serie a nawet nie ma nagród . Przynajmniej żeby za pierwsze miejsce była jakaś skromna nagroda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...