Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta Vi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro to smurf to nie wiem czym tu się chwalić. Jeszcze te leavy 0/1 0/4 wyglądają jak ragequit :) Pozdro.

@KulkaZiom i mówi to człowiek który nie wie, że jest coś takiego jak magic pene

Opublikowano

Pierdolicie że to nic to nic, to pokażcie swoją pentę. Pewnie nigdy quadry nei mieliście, chyba że na aramie

Gratuluje ;)

Opublikowano

Ja tam mam UPC i wszystko jest normalnie.

GRATULACJE!!!111

Penta zdobyta na smurfie, oby tak dalej.

1994993994.png
Opublikowano

za smurfy nie ma banow , ciekawe ze rainman robil smurfa , dyrus i wiele innych graczy i nie wylapali bana na smurfach ani na normalnych kontach .

Opublikowano

Brawo xtray. Robienie referali jest NIEPOŻĄDANE przez riot. Gdy zauważą, że są robione to nagrody zostaną cofnięte i możliwość brania udziału w ,,Zaproś znajomego" też. Jeżeli on nie robi referali a jeszcze pomaga graczom to spokojnie, nic mu nie zrobią.

Opublikowano

+ do tego że zniecheciłem nowych graczy, jak macie ten 30lvl i gracie rankedy to sie sracie że ktoś jest unskilled i powinien przestać grać, asd

własnie, topka ma smurfy i moga im naskoczyc, a to chyba jest z reflinka, nie pamietam nawet, ale to i tak chyba 2 czy 3 ref (jeden koleżanki wiec lajt), rzeczywiscie cofna mi 500ip, o jaaa :3

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Nie, to nie są refferale... oni wbijają smurfy żeby "udowodnić skilla" albo na innym serwie... to nie są refferale=.=

Na 30 lvl za duży poziom dla ciebie że na poziomie botów grasz?

Nowemu graczowi nie wytłumaczysz jak ma grać, napiszesz "Buy Sunfire Cap" a się okazuję że ma inną wersje językową i już nie wie o co chodzi. Doświadczenie w tej grze przychodzi z czasem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...