Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Alert o warnie w 'powiadomieniach"

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wpadłem na pomysł , że jeżeli ktoś dostanie ostrzeżenie (nie tylko procentowe , przecież często stosuję się tylko upomnienie , które zostaję często przeoczone przez ludzi , bo w końcu nie ma po co chwile zaglądać w pasek ostrzeżeń skoro % nie rosną) , dostał by powiadomienie takie same jak przy like'u.Jeżeli jest to nie do wykonania , propozycja nie ważna i do zamknięcia.

W takim razie chciałbym aby było to włączone automatycznie dla wszystkich userów na forum (począwszy od rejestracji) , patrz parasolki

Opublikowano

Jest to do wykonania, widziałem to na wielu forach.

Jestem na Tak, może to usprawnić działanie forum, bo w sumie nie każdy gapi się ile ma % warna. :)

Nie, można to ustawić :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jestem na tak, i jeżeli można to żeby było napisane kto dał bo wygląda jak bym ja był comingiem i dostał ostrzeżenie od samego siebie xD.

ybrt.jpg

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Witam , wpadłem na pomysł , że jeżeli ktoś dostanie ostrzeżenie (nie tylko procentowe , przecież często stosuję się tylko upomnienie , które zostaję często przeoczone przez ludzi , bo w końcu nie ma po co chwile zaglądać w pasek ostrzeżeń skoro % nie rosną) , dostał by powiadomienie takie same jak przy like'u.Jeżeli jest to nie do wykonania , propozycja nie ważna i do zamknięcia.

Ale to wystarczy włączyć przecież w opcjach powiadomień. Bez względu na rodzaj ostrzeżenia (procentowe czy słowne) dostaniesz powiadomienie. ;p

Opublikowano

Ale to wystarczy włączyć przecież w opcjach powiadomień. Bez względu na rodzaj ostrzeżenia (procentowe czy słowne) dostaniesz powiadomienie. ;p

Hm, fakt, jest taka opcja, ale nie jestem pewna, czy jest ona dostępna dla wszystkich grup na forum.

Mam wrażenie, że wcześniej jej nie posiadałam ;-)

Jeżeli jest tak, jak myślę, to jak najbardziej na tak.

Opublikowano

Wystarczy pozmieniać w powiadomieniach ;)

Więc nie

Ew ustawić tak żeby po zrobieniu konta była zawsze włączona.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Można ustalić np. dla parasolek, że ta opcja jest od razu włączona, a tak to sugestia niepotrzebnie zrobiona, bo i tak to jest.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeśli się da, to niech będzie od rejestracji, jeśli nie to trudno. W każdym bądź razie ja zawsze sobie ustawiam powiadomienia. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...