Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PolishWorld

ryba9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DDosy zrobiły swoje. Administracja sobie nie poradziła. Podobno trwają jakieś prace, ale nie wiadomo co będzie ;).

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

To jest jeden wielki shit i fejk tak jak reszta serwerów powstających w dzisiejszych czasach. Pamiętam jeszcze lata 2008/2010. Wtedy to były serwery Admini byli codziennie po parę godzin i codziennie były eventy. Serwery nie upadały po 2 dniach a trzymają się do dziś tylko że teraz rzadko kiedy Admini są w grze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PolishWorld został wyłączony na zawsze . Powód ? Przekręty, mała ilość graczy. Jednym słowem, serwer najgorszy tego roku.. Dlaczego ? Bo jest niedopracowany. :)

Możesz zmieniać serwer na inny, polecma Bassilie, start jutro .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. wiadomo cos na temat PolishWorld czemu jest off ?

Serwer został wyłączony nie z powodu bugów, włamów jak niektóży insynuowali.

Jedyny i prawdziwy powód jest taki że nie będziemy tracić czasu na serwer żeby każdy z was miał takie podejście do nas. Gdyby wasze podejście do nas wyglądało inaczej to serwer nadal by funkcjonował. Błędy prędzej czy później zostały by wyeliminowane (ALE PO CO) Dla hejtów któży nie wiedzą ile czasu trzeba poświęcić na stworzenie takiego serwera. Taka mapka Polski zajęła ponad tydzień czasu po 8h dziennie, a każdy z was myśli że to jest 1 dzień roboty HAHAAHA. Teraz mamy wszystko w Dupie i nie musimy martwić się żę komuś się coś nie podoba :P i dostawać opinię że liczymy na zarobek.

A więc koniec tematu myślcie co chcecie ale mi to już zwisa a do tego wszystkiego doszedłem sam z kolegą i nikt mi tego nie zabierze. I czasami wchodze na npc pośmiać z niektórych z was, lub czasami komuś pomuc.

To jest jeden wielki shit i fejk tak jak reszta serwerów powstających w dzisiejszych czasach. Pamiętam jeszcze lata 2008/2010. Wtedy to były serwery Admini byli codziennie po parę godzin i codziennie były eventy. Serwery nie upadały po 2 dniach a trzymają się do dziś tylko że teraz rzadko kiedy Admini są w grze.

Ah te piękne czasy kiedy dzieci nie wiedziały co to jest DDos

Opublikowano

Serwer został wyłączony nie z powodu bugów, włamów jak niektóży insynuowali.

Jedyny i prawdziwy powód jest taki że nie będziemy tracić czasu na serwer żeby każdy z was miał takie podejście do nas. Gdyby wasze podejście do nas wyglądało inaczej to serwer nadal by funkcjonował. Błędy prędzej czy później zostały by wyeliminowane (ALE PO CO) Dla hejtów któży nie wiedzą ile czasu trzeba poświęcić na stworzenie takiego serwera. Taka mapka Polski zajęła ponad tydzień czasu po 8h dziennie, a każdy z was myśli że to jest 1 dzień roboty HAHAAHA. Teraz mamy wszystko w Dupie i nie musimy martwić się żę komuś się coś nie podoba :P i dostawać opinię że liczymy na zarobek.

A więc koniec tematu myślcie co chcecie ale mi to już zwisa a do tego wszystkiego doszedłem sam z kolegą i nikt mi tego nie zabierze. I czasami wchodze na npc pośmiać z niektórych z was, lub czasami komuś pomuc.

Ah te piękne czasy kiedy dzieci nie wiedziały co to jest DDos

Po pierwsze primo piszę się " Pomóc ". Po drugie primo serwer robi się od Siebie dla graczy, a nie od Siebie dla Siebie. Jeżeli startujesz serwer z założeniem, będzie Hejt to wyłącze ! nie ma największego sensu w ogóle go startować. Od 1-2 lat na MPC pojawia się bardzo duża masa serwerów które startują i po tygodniu ich nie ma. Osobiście nudzi mi się już wchodzenie na serwer expienie m1 / m2 / orki / v2 i OFF. I tak w około bez przerwy nawet nie możesz nic sensownego osiągnąć bo już jest OFF.

To co teraz napisałeś pogrążyło Cię w Twoim zadumanym w Sobie EGO.

To że robisz jakąś zapierd.oloną kałem " Flage polski " przy wyborze postaci po chuj to w ogole komu ???

Metin słynie z Jinno Shinsoo i Chunjo i tak powinno zostać, a nie robią jakieś Astiumy Wyraje kutasaje. No na chuj to komu !! ?

Dopierdalają jakieś kwiatki sratki statki czy inne gówno, też nikomu to nie jest do życia potrzebne.

Wystarczy stabilny serwer który nie padnie po 2-3 dniach lub po " fali hejtu " ...

Nawet gdyby takowy serwer miał bugów jak " Mrufkuf " a stał by bez żadnych problemów, na pewno duża ilość osób zwróciła by na to uwagę :)

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...