Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbka do Mam Talent

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyśl dlaczego tak mało ludzi beatboxuje podczas grania na harmonijce.Może dlatego że to wcale nie idzie w parze i nie zgrywa się melodyjnie?

Moim zdaniem jest to do dupy.Ale pasja to pasja.Ważne że Tobie się to podoba.

Opublikowano

Pomyśl dlaczego tak mało ludzi beatboxuje podczas grania na harmonijce.Może dlatego że to wcale nie idzie w parze i nie zgrywa się melodyjnie?

Moim zdaniem jest to do dupy.Ale pasja to pasja.Ważne że Tobie się to podoba.

Beatbox idzie w parze z wieloma rzeczami melodyjnie, tylko że beatboxując z harmonijką jesteś uzależniony od mocnego wydychania powietrza i mocnego wdychania,

po kilkunastu minutach ostrego beatboxu może cię złapać omdlenie. Mówię tak bo na harmonijce grasz na wdechu i wydechu, na wdechu masz inne dźwięki i na wydechu tak samo.

Nie da się chyba zagrać beatboxując jakiąć melodię na tym, bo trudno jest wówczas trafić w kanaliki. Beatboxując wdmuchujesz powietrze w kilka dziurek na raz.

Co innego jak beatboxujesz z fletem, tam jesteś w stanie coś zagrać, ale musisz z koordynować ruchy palców z rytmem jaki wybijasz, co dla ludzi nie potrafiących robić kilka rzeczy na raz może być problemem, ja takowy mam... Beatboxując z fletem, wychodzę czasami z rytmu.

Widzisz dla mnie do dupy jest gra której jesteś moderatorem... Uzależnia małe dzieci od kompa, dzieci które mogłyby iść się spotkać z przyjaciółmi, zagrać w piłę.

Dzisiaj się na takie coś mówi "Typowy Seba", bo widok dzieci latających za piłką dostępny już jest prawie tylko w szkołach.

Wiem coś o tym, bo grałem i byłem uzależniony od tego...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Dla mnie jesteś ch#jowy. Robisz tylko stope i grasz na harmonijce. Nic specjalnego.

Nawet już sobie wyobrażałem jak podczas twojego występu go przerywają za pomocą magicznego, czerwonego guziczka ;)

Opublikowano

Dla mnie jesteś ch#jowy. Robisz tylko stope i grasz na harmonijce. Nic specjalnego.

Nawet już sobie wyobrażałem jak podczas twojego występu go przerywają za pomocą magicznego, czerwonego guziczka ;)

Umiesz tak?

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

1369691365-U318367.png

taki zarcik xD

a tak na serio to fajnie sie slucha. tylko na koncu troche przymulasz.
powodzenia
ps pozdrow mnie xD

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dodaj coś jeszcze do repertuaru, żeby mieć już na zapas ;) Bo już się dostałeś hehe. Gratuluję odwagi i zaangażowania, by nie poddawać się. Rozsyłam na facebooku i teamspeaku. Dalej, dalej.

Opublikowano

Woooow! Jak dostaniesz się do finału (napewno) to doładowywuje konto za 500 zl ~ i wysylam wszystko na smsy dla ciebie :D

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Fajnie grasz aż miło się słucha a nie jak ci pseudo-piosenkarze co śpiewają lipnie aż uszy bolą, gdy się dostaniesz do półfinału na 100% będę na ciebie głosował z 3 telefonów wyśle na ciebie sms :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ode mnie też masz łapę, bo nie dośc że nie śpiewa to jeszcze beatbox'uje grając na harmonijce - nieźle, tylko to co grasz troszkę mi disco polo z wesela przypomina.. Nie mniej jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dam łapę jak na pc będę, obiecuję :P

Pozdrów też mnie xD

@edit

Spoko brzmienie :UU
Jest łapa, powodzenia ;D

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...