Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] All-Stars

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy was to obchodzi, chciałbym jedynie poinformować, że NA 0: 2 Chiny, OGN 2: 0 Europe.

Diamond wygrał vs Troll w pojedynku caitlyn vs caitlyn.

InSec wygrał przeciwko Saintviciusowi.

W kolejnym pojedynku InSec vs DiamondProx, znamy ich picki!

Obydwoje będą grać lee sinem, Czyli 2 najlepszych lee sinów jakich widziałem ;).

Mecze możecie oglądać na kanale na YT LolChampSeries

<>

Opublikowano

diamond wygra

ostatnie mecze w jego wykonaniu to miazka - eve to bez slów... lee? łatwiej niż na evce ;()

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

diamond wygra

ostatnie mecze w jego wykonaniu to miazka - eve to bez slów... lee? łatwiej niż na evce ;()

widziałeś jak gra insec lee sinem?

jak dla mnie insec jest lepszy, ale się nie długo dowiemy ;)

<>

Opublikowano

kiedy beda grac i o ktorej ?

Sorry że może nie na temat ale... Czym sie rózni to kiedy będa grali od tego o której będą grali? :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

up.

Masz racje, popelnilem blad, ale czesto gdy zapytam na mpc kiedy to mi odpowiadaja date, bez godziny itd.

Dowiem sie kiedy beda grac?

Opublikowano

up.

Masz racje, popelnilem blad, ale czesto gdy zapytam na mpc kiedy to mi odpowiadaja date, bez godziny itd.

Dowiem sie kiedy beda grac?

w niedziele, tyle wiem

w sobote o 9 gra EU vs NA

<>

Opublikowano
Opublikowano

Bożę...

NA 2:0 EU..

Oni nawet się nie starali..... głupie ruskie nie potrafią angielskiego (EDward i Diamond) i weź tutaj się zorganizuj... do tego grali tylko 2 gry ze sobą podczas gdy NA grało już tydzień przed All-stars mecze w składzie NALCS ... Pozdro EU.

Edward i Diamond potrafią mówić po angielsku, Edward robił streamy po angielsku, a Diamond miał AMA i FB po ANGIELSKU.

<>

Opublikowano

Świetnie, ale sami mówili, tak samo casterzy że mają MARNY angielski i Alex im wszystko tłumaczył (Diamondowi) bo pisać to umieją, gorzej ze słuchaniem bo tu chodzi o akcent.... taki full NA team albo full China team to nie ma problemu z porozumiewaniem... a tu nie dość że ten angielski jest marny to jeszcze są różne akcenty..

Opublikowano

A co z reprezentacja Afryki?

Przerzucają neta.

Co do tematu to o której będzie jakis live?Nawet nie wiedziałem że znowu jakiś event jest:D

Opublikowano

Już jest po meczu. LPL vs GPL 2:0. Przez te 2 gry tragiczna gra Toyz'a nic nie ugrał Orianną, to samo Kha'Zixem, ale to co wyprawiał Misaya Dianą to jest czysta poezja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...