Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darkorbit I FB

Xantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, otoz potrzebuje usunac powiazanie mojego konta darkorbit z kontem na FB. Ktoś wie jak to zrobic ? Proszę o pomoc
Pozdrawiam Seba!

34xru3a.png
Opublikowano

niestety nie mam :(. to moze ktos powiazał sie przez bigpoint ? no ale jak, przeciez nie znał danych :/

34xru3a.png
Opublikowano

Podawałeś pasy jakiemuś koledze, logowałeś sie kawiarence, szkole, pracy i omyłkowo zapisałeś pasy do konta w przeglądarce, teraz piszesz do supportu i normalnie usuwaja połączenia z bp

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

jedyne co zrobilem to zapisalem dane na przegladarce, ale zawsze tak robilem i nigdy takiego problemu nie mialem

34xru3a.png
Opublikowano

Słyszałem że wystarczy zmienić pasy do konta i jak ktoś będzie próbował wejść przez BP to będzie musiał podac hasło do twojego konta :) , nie jestem pewien ale warto sprawdzić

killalllogo.jpg

Opublikowano

Słyszałem że wystarczy zmienić pasy do konta i jak ktoś będzie próbował wejść przez BP to będzie musiał podac hasło do twojego konta :) , nie jestem pewien ale warto sprawdzić

Tak ale musi znac pasy do konta na bp w takim wypadku, czy dobrze myśle ?

Opublikowano

Tak ale musi znac pasy do konta na bp w takim wypadku, czy dobrze myśle ?

Nie, jeśli koleś zmieni passy na koncie w grze to wyskoczy innej osobie że aby się zalogować musi wpisać nowe passy ale :

1. Nie na każdym koncie to działa

2. Wyskakuje taka opcja, ale nie koniecznie na ten server na którym gramy

Spróbuj napisać do supportu o rozwiązanie połączenia, zawsze warto spróbować chociaż i tak pewnie nic ci nie pomogą.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ja nie laczylem konta z niczym, wyglada na to ze wlamywacz polaczyl je z wlasnym kontem bp

jesli tak, to lepiej napisać do supportu o rozłączenie powiązania konta z BP kumpel zrobił to samo bo ktoś non stop wywalał urkę z konta, teraz nie ma z tym problemu

Opublikowano

włamywacz sie ze mna skontaktowal i grozil sprzedaniem calego wyposażenia. a do suportu napisalem juz pare godzin wczesniej, i nadal czekam ;/

34xru3a.png
Opublikowano

włamywacz sie ze mna skontaktowal i grozil sprzedaniem calego wyposażenia. a do suportu napisalem juz pare godzin wczesniej, i nadal czekam ;/

hmmm... a z jakiej poczty masz zarejestrowane konto na DO, bo jest opcja sprawdzenia logowań również do poczty wiem że na Gmailu pokazuje 10 ostatnich logowań i ostatnie logowanie na poczte bedzie z twojego IP, jeśli będzie się jakieś wyróżniało to znaczy, że ktoś ma dostęp do twojego E-Maila

Opublikowano

Nie ma dostepu do e-mailu, konto jest na 100% powiazane z jakas strona. zmienialem dane konta i nadal sie moze zalogowac. gdyby mial e-mail to by nie grozil ze usunie mi cale wyposazenie jesli mu nie dam konta.

34xru3a.png
Opublikowano

wole nie wiedziec czy blefuje czy nie. konto warte 400pln+

z restszta gdyby mial dostep do maila to bym juz dawno nie mogl wejsc na konto

Do zamkniecia suport odlaczyl konto od portalu bigpoint.com :) Dzięki wszystkim za pomoc
Pozdrawiam Seba!

34xru3a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...