Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Elise

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobra postać, kontruje wielu championow na topie jak i na midzie, w jungli dzieki pajaczkom swietnie sobie radzi, ganki tez niczego sobie, ale ma jeden jak dla mnie ogromny minus - useless w teamfightah, ale to tylko moje odczucie.

W sumie, doskok z E do przeciwnego carry, i jazda, czy taka useless to nie wiem :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Teoretycznie w teamfigtach nie jest useless bo jak jest w formie pająka i użyje w (większość osób nie rozwala jej pająków) ma na prawdę dobry damage i tylko z q nawala osoby, które mają najmniej hp. Moim zdaniem jest średnią postacią, nie ma się co zachwycać. Sam ją mam wystarczy, że ktoś na linii ma jakieś cc i po użyciu comba e+w+q+w+q+e czy jakoś tak często nie zdaja całego życia i już przecywnik ucieka.

Opublikowano

Ja pierdole... Jak może być mocny Tank, z bardzo dużym DMG, stunem, i jednym z najlepszych Gap Closerów w grze useless w TF'ach? Czekam, aż jakis pro mi to wyjaśni bo tego NIE ROZUMIEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...