Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BS na każdy serwer !

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dobrze ze u nas nie ma po co tego używać uff ;)

Łoo Panie Nawiet jak by działał to by się nieopłacało xD ceny jak z kosmosu za 1 zmianke :);d

Opublikowano

Wg mnie lepszy jest Padmak. 5 różnych itemów można w jednej chwili bonować ^.^ Efektywniejszy jest po prostu. Plusem jest też to, że można zapisać bony i po prostu włączyć w opcjach zapisany szablon :)

Opublikowano

to jest bs z niższj półki mam 5 razy lepsze a co do tego to da sie tylko 1 itemek naraz robić nie więcej bo jak wpiszemy slot np.2 i wbijemy bony -start to robi tylko ten a nie ten pierwszy to jest pomieszane .

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Mam pytanie: Czy da się ręcznie Zmienić id zmianek? Bo gram na draconisie i na padmaku wszystko ustawiłem ale tam można tylko 5 pierwszych slotów a one są zajęte :D a tutaj można na 6 slot ale nie wyszukuje zmianek (z padmaka wyciągnąłem id zmianek):P

Opublikowano

Nie widzi mi tego pliku bs.pyc

bo musisz wziąć pokaż wszystkie pliki... (nie tylko .py :P) a jak dalej nie będzie "widzieć" to po prostu wpisz ręcznie bs.pyc i wciśnij otwórz :P

Opublikowano

Działą, dzięki

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ten bot szuka bonusów randomowo, chodzi mi o to, czy jak wybiorę bony to on je będzie szukał w byle jakich slotach, czy w takiej kolejności jak podałem?

Opublikowano

Działą, dzięki

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ten bot szuka bonusów randomowo, chodzi mi o to, czy jak wybiorę bony to on je będzie szukał w byle jakich slotach, czy w takiej kolejności jak podałem?

Losowo, kolejnosc nie jest wazna

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...