Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.5.2 - Problem Bugfixy/Artefakty :/

Piotruus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z Minecraftem, wszystko jest widoczne w tym filmie:

(Opis Filmu)

Mam problem z Minecraft'em, owy problem widać na filmie (Bugfixy/Artefakty).
Mam nagrane: Optifine Ultra, TMI, Inventory Tweaks. (Bez modów [czyste MC] też tak jest!)
Karta graficzna to GTX 630 4gb- najnowsze sterowniki(wiem, że słaba, zbieram hajs na coś lepszego!)
Pomóżcie rozwiązać problem, bo bardzo to denerwuje!
Ps mapa jest losowa xD

Bóg dał Ci cało, zrób z niego zbroję.

Opublikowano

Najpierw spróbuj przeinstalować sterowniki do grafiki. Jeśli nie pomoże, zainstaluj STARSZE sterowniki, ponieważ problem leży po stronie NVidii. Jeśli to nie pomoże, przeczyść komputer programem typu CCleaner. Następnym krokiem jest wyczyszczenie kompa wewnątrz. Jak nic nie pomoże, to najprawdopodobniej karta jest walnięta, ale to raczej wina sterowników ;)

Opublikowano

daj na pzykład zwyłe tekstury

Textury najprawdopodobniej nie sprawiają problemów. Ja sam miałem ten problem, ale pomogło zainstalowanie starszych sterowników, więc znam ten problem.

Opublikowano

@UP W tym momencie, nie wiem, czy chodzi Ci o temat, czy o mój były problem :P Ja miałem texturki aktualne, a nawet jeśli nie są, to nie powinno sprawiać problemów, bo blok byłby pokazywany jako blok bez tekstury :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...