Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak teraz się boci?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po półtora roku pobocę sobie. Jak ustawić kbota? Na paczki czy alieny? Jaka mapa? Statek golec

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Boxy są nie oplacalne-limt.

Ustaw na alieny w zaleznosci od swego ekwipunku -statku itp

Jesli masz leonka to x3,x4 1 gala,

Jezeli masz golca sugeruje x5,x7 konfiguracje dowolne jak ci pasuja sporo oslon kilka napedow w dronach jak kto woli laserki mozna pare oslon dac.

Opublikowano

Leonka wylicytuj i x4 dawaj

Same lf3/lf4 na 1 konfie FS tylko 3 osłonki w dronach, formacja szewrona jak masz. 2 konfa FS i full osłonek w dronach do ucieczki ;]

Opublikowano

Mam starą FE + apis + 3 lf4 + solace. Lepiej leonek i x4 czy x8? Zależy mi na boceniu ciągiem czyli ustawię i poboci kilka dni

Opublikowano

Na paczki to się opłaca max 5 godzin ;]

Zalezy jakie masz wypo ale radziblym kupic leonka i na x3,x4 bo golcem bedziesz łatwym łupem ;)

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Leonka wylicytuj i x4 dawaj

Same lf3/lf4 na 1 konfie FS tylko 3 osłonki w dronach, formacja szewrona jak masz. 2 konfa FS i full osłonek w dronach do ucieczki ;]

Tak jak pisałem na x4 tak zrób ;) 5k urki mi wychodzi na h :)

Na bocenie ciągiem w sam raz

Opublikowano

na x-3 i x-4 ma bić: lordakie saimony mordony boss mordony + boss saimony

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

tzn boxy sa opłacalne ale góra do 2h, moim zdaniem najlepiej w standardzie: alienki+boxy :)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ja polecam leonek na x-3 lub x-4 kupic peta wbic mu troszke lvl np do 10 i zainwestowac w mechanizm zbierania boxow (3) wtedy ty bijesz alienkiba pecik zbiera wszystkie skrzynki :)

Opublikowano

nw ja na ibocie vps to styknac piwinno jak kolega podmieni linuxa na windowsa, musze sie pochwalic ze zacna maszynka 8gb ram i popierdzielac bd 2 mies

Opublikowano

No dobra zastosowałem się do rad.

Mam leonka

Mam szewron

Z r310(Tych rakiet najtańszych) walę ponad 3k a z x1 ponad 4k. Mam do dyspozycji 700k urki i chcę je wydać tak aby wycisnąć max urki na dobę. Co kupić i gdzie bocić? Może na dk i mk? Mam pet lvl 11

Myślę nad kupieniem dwóch strzał i bocenia na 1-7

Opublikowano

No dobra zastosowałem się do rad.

Mam leonka

Mam szewron

Z r310(Tych rakiet najtańszych) walę ponad 3k a z x1 ponad 4k. Mam do dyspozycji 700k urki i chcę je wydać tak aby wycisnąć max urki na dobę. Co kupić i gdzie bocić? Może na dk i mk? Mam pet lvl 11

Myślę nad kupieniem dwóch strzał i bocenia na 1-7

Bocenie na 1-7 mając niezbyt dobre wyposażenie jest nie opłacalne, możesz wydać te urkę na np ulepszenia dronów, profil pilota ewentualnie klucze lub zety ... z kluczy wyzbierasz kilka lf4 i jakoś tam będzie

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ale ja ci napisałem jakie mam wypo: Full lf3, 4 lf4, Apis, 2 Havocki, solace, pet lvl 11. Chyba dam radę na 1-7? Tylko pytanie czy to się opłaca

Opublikowano

Ale ja ci napisałem jakie mam wypo: Full lf3, 4 lf4, Apis, 2 Havocki, solace, pet lvl 11. Chyba dam radę na 1-7? Tylko pytanie czy to się opłaca

Wiem co napisałeś przecież umiem czytać ze zrozumieniem. Dać radę dasz ale zyski będą mierne, przeczytaj raz jeszcze mój post bo nie chce mi się pisać jeszcze raz :P A wyposażenie jakoś dupy nie urywa ;)

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...