Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy znacie ?

KASH_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znacie, gadaliście, słyszeliście o jakimś starym graczu metina ? Jak tak to na jakim serwerze, ile miał lat. Pytam się bo chcę rozkminić czy mój stary jest najstarszym graczem metina :D, ma 56 lat i w metinka pyka od powstania serwera "Twierdza". Piszcie

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Grają różne osoby zazwyczaj przedział wieku to 14-18 lat, jednak grałem z graczami +40/50 z nimi dopiero sztama, zazwyczaj to ludzie ufni i uczciwi, mimo że mogli by być śmiało moim ojcem/matką.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Uczeń
Opublikowano

Znam osobę która ma 63 lata, więc "twój stary" nie jest najstarszy, jeśli jeszcze gra to chyba najstarszy gracz .

Opublikowano

Oj na kirianie jest pewna osoba +50 lat która gra ze swoim synem w metka, dużego lv oni tam nie mieli ale na ts wpadali czasami.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz zobaczyć to wejdz na forum PL w działy dyskusje obojętnie jakiego serwera, tam poszukaj tematu przedstaw się albo coś takiego, w jednym temacie widziałem zdjęcie chyba 56 latka :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Z tego co pamiętam 3 tygodnie temu na serwerze Agronas grał ziomek co miał 61 lat , rozmawiałem z nim także na TS.

Ludzie w takim wieku rzadko oszukują powiem wam.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja znam tylko takiego gościa z mojego servera nie będę mówił o kogo chodzi ma +40 lat i jest alkoholikiem którego zostawiła żona :D
Naprawdę nie grają tylko dzieci jest dużo osób w starszym wieku zarówno kobiety jak i mężczyźni

Opublikowano

Na pewno jest taki jeden "Arcy wojownik i przeciętny Mag" który ma ponad 40 i podejrzewam że ma okulary wielkości dętki od roweru . Jego życie to było Wbić 99 lvl na Feniksie jako 1 . Chyba każdy wie o kim mówię :>

Prawo wózkowe Warszawa Londyn .

bez gif

Opublikowano

Kobieta 41 lat

Mężczyzna 58

Phobos

A kto to już nie ważne.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...