Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] kolejny sposób na gemy

Szugones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja byle co pisałem

No mi to nie działa... może naprawili?

Bo pisze że błędne dane.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli nie zabezpieczyliście się przed zakupem to czekajcie aż przyjdzie rachunek do zapłaty. Jeżeli nie zapłacicie możecie iść do sądu. Zmienne ip tu nic nie pomoże :)

Opublikowano

Jeżeli nie zabezpieczyliście się przed zakupem to czekajcie aż przyjdzie rachunek do zapłaty. Jeżeli nie zapłacicie możecie iść do sądu. Zmienne ip tu nic nie pomoże :)

żeby tylko rachunek xD używanie fałszywych/skradzionych numerów kart kredytowych, notka na całe życie :D

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest nie pełnoletni to nic mu nie zrobią tylko rodzice będą zmuszeni zapłacić pieniądze za te geemy i na 100% grzywnę :) Jest też 2 sprawa że te dane są w 50% prawdziwe :P Administracja ani paypal nic z tym nie mogą zrobić gdyż adres wszystko istnieje naprawdę lecz kod jest zły :P Zresztą liczba takich złodziejaszków to zaledwie 0.003%.

• 3 tygodnie później...
Odkrywca
Opublikowano

Dobre to jest z tym filmikiem tylko że oni nic już nie robią :(

jeśli ma ktoś problem ze "Smite" proszę pytać smiało,

wy nie pożałujecie a ja spróbuje odpwiedzieć . :)

Ulubiona gra :

klucze-do-cbt-gry-smite-300x180.jpg

Opublikowano

Jeżeli wydałeś już sumę gemów za +-100zł to licz się z tym, że jeżeli ten bug wyjdzie to dostaniesz wezwanie do sądu. Czyżby w kolejnej grze Polak przegiął pałkę? :D

@Topic - fajna sprawa, może kiedyś mi się poszczęści. ^^

Hahaha za 100 zł wezwanie do sądu ? ty miałeś kiedyś doczynienia z prawem czy tylko to, co usłyszałeś w gimbazie ?

Prawda jest taka ze 100 zl to zbyt mala szkodliwosc czynu.Nawet pały dupy nie rusza, a co dopiero sąd, myslicie ze oni nie mają co robić ?

btw. ile ludzi za uzywanie buga w lolu poszlo do sądu ?

// Bardziej prawdopodobne jest blokada konta, ale nie ściganie listem gończym po sądach... xD

Opublikowano

Up proszę cię wyjdź :) Zobacz ile osób korzystało z tego błędu. Zresztą mogą cie posądzić za używanie kradzionych kart itp. Widać że nigdy nie miałeś do czynienia z prawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...