Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer, Nowe Gildie, Nowi Gracze, Konkurencja? Zapraszam!

dydekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! Zgłosiło się do nas mnóstwo ludzi i nie mamy już miejsc. Więc będziemy na bieżąco wywalać graczy, którzy będą mało aktywni i dodawać tych z tego tematu. Póki co musicie sobie

znaleźć inne gildie chwilowo lub jak chcecie na stałe.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A wiec wszyscy male rozczarowanie pan dydekon okazal sie jakims dzieciakiem ; )

Wyrzucil mnie z gildii bez zadnego slowa mojego kolege takze, nie dodaje nikogo z forum do gildii, poblokowal mnie na gadugadu itp, ukradl moja prace tzw "plakat gildijny" i nie chce go wykasowac.

A wiec mozliwe ze stworze gildie i zaprosze ludzi z forum oraz znajomych jesli chcecie oczywiscie, nie toleruje takich dzieci jak "Kuki" to nick na s23. ; )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wykasowałem plakat. W moim temacie pisałem jakie są moje cele na tym serwerze. Chciałeś się łączyć, ale jednak nie spełniłeś moich wymogów. Nie potrzebuje twojego plakatu, jednak ja wpłaciłem najwięcej na tą gildie i nie będę teraz nowej zakładał. Twój kolega może i miał powód do tego aby nie grać 1 dnia. Ale są dwa rodzaje gildi. I ja wybrałem ta hardcore. Jako przywódca często trzeba podejmować trudne decyzje, a co do tej to najpierw spytałem cała gildie. Jeżeli chciałeś grać tylko tak na dłuższą metę to było nie pisać w moim temacie. Ja jednak do czegoś dążę. Moja gildia ma mieć przyszłość na tym serwerze.

UWAGA!!

Przyjmiemy do gildii grzybiarza. Jest u nas w tej chwilii 2-3 grzybiarzy licząc mnie. Każdy kto do czegoś większego dąży na tym serwie niech pisze na pw lub gg.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiem jaka dluzsza mete , to co ze wplaciles najwiecej? Po 1 dniu wywalac przez nic , moze i moj kolega tego nie spelnil bo mial wypadek wiec nie mogl grac tak mi sie wydaje , macie 2-3 grzybiarzy z 10 osob , ale oczywiscie wywalasz mnie za nic bo koledzy nie grzybiarze to przyszlosc topki rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...