Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer, Nowe Gildie, Nowi Gracze, Konkurencja? Zapraszam!

dydekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Jak już wiecie serwer s23 startuje w sobotę. 25 maja.

Zacznie się masowe zakładanie Gildii i dążenie do bycia top1.

Bez dobrej gildii nie będzie to łatwe.

Osobiście jestem graczem z s1 i pomyślałem sobie "czemu by nie zagrać na s23"

Więc cóż, przejdźmy do rzeczy.

Pierwszego dnia założę gildie o nazwie "Immortal ....". (Uwaga! Nazwa gildii schowana ze względu na graczy, którzy z chęcią by ją zajęli)

Mam już 10 ogarniętych graczy, którzy chcą dojść do mojej gildii.

Cóż, to jest tylko propozycja, ale gwarantuje wam szybki rozwój mojej gildii.

Jeżeli ktoś chce dołączyć do nas pierwszego dnia i od początku zacząć w tych "najlepszych" to śmiało piszcie w tym temacie swoje nicki! Nie szukam tylko grzybiarzy! Ważne, żeby byli z naszą gildią do końca! Oczywiście grzyby będą potrzebne dla gildii, która chce się wybić na serwerze. Pewnie ja postaram się coś zainwestować jako założyciel i paru moich znajomych z gildii.

Wymagania:

- Oczywiście codzienna gra

- Pomoc w rozwoju naszej gildii poprzez datki pieniężne, krócej mówiąc "wpłacanie golda" (sumy ustalimy)

- I dobry humor, żeby na czacie naszej Gildii nie było nigdy nudno!

Więcej informacji na moim GG: 4400145 (piszcie kiedy chcecie, mogę być czasem nie widoczny)

Mój nick, który powstanie na s23: Kuki

Piszcie swoje nicki w temacie. Przyjmę każdego kto wie czym jest Gildia i dobra zabawa!

CZAS ROZPOCZĄĆ NOWĄ HISTORIE W NOWYM ŚWIECIE!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widziales juz pewnie moj temat i to ze bede tworzyl wlasna gildie z ludzmi z forum , + na niemieckim mam chyba z 9 osob w gildii. Takze z forum.

Czemu nie mozecie do nas dolaczyc zebysmy stworzyli jedna? Dla mojej bedzie dostepny TS3 , i wolalbym zebyscie doszli , nie kazdy musi wchodzic na TeamSpeak'a ale jest dostepny jezeli ktos chcialby pogadac , ja tylko chce nazwe i wstawienie mojego plakatu gildii , szefem nie musze byc.

Opublikowano

Widziałem, widziałem. Ale informacje o nowym serwerze sam sprawdziłem wpierw na forum shakesa. Dzisiaj pogadam z kolegami na ten temat. Jak do ciebie dojdziemy to możesz być szefem. Najwyżej dostane j i jeden kolega oficera. W taki sposob mozemy szybko stać się w top 1. Napisze dzisiaj około 16-17. Pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiecie co... też się składa, ze mam ochotę zagrać na nowym serwerze ;) już trochę zapuściłem korzenie na starszych serwerach, i czas na coś nowego! Mogę wam pomóc w rozbudowie gildii itp. chętnie się do was dołączę (do waszej gildii ) mój nick na grze to pewnie "mikas", albo jakaś inna pochodna od tego nicku ;) Jak coś TS byłby dobrą opcją do pogadania, i może pogrania w inne gry w wolnym czasie :)

Pozdrawiam mikas

Opublikowano

Ja też mam zamiar zagrać na s23. Jeśli ktoś będzie robić gildie z przyszłością to prozę o kontakt ze mną. GG-4224441<br />

Opublikowano

Zdecydowaliśmy się zrobić z kolegą Piteruum jedną gildie. Nazwa będzie jego, ja zostanę mistrzem. Będziemy zapewne razem proawdzili tą gildie dzięki czemu powinniśmy efektowniej wyjść na rankingu całego serwera. Dopóki nie będzie zapełniona gildia będziemy dodawać graczy. Jak wiecie twierdza kosztuje więc proszę czekać na zaproszenia! nawet pare dni. Rekrutacja odbędzie się na podstawie "Pierwszy Lepszy". Cóż do jutra! i zgłaszać się ciągle w tym temacie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wy piszcie, a i tak wiemy kto będzie top1 :D Nazwy gildii chyba pisać nie muszę? :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Wy piszcie, a i tak wiemy kto będzie top1 :D Nazwy gildii chyba pisać nie muszę? :)

Sory ale nie kazdy wydaje kase tylko po to zeby poczuc jak to jest byc w topce.

Opublikowano

Cześć ;d Mój nick w grze na s23 to pomazgany ;d Dopiero zacząłem grać mam narazie 4 lvl ;) Nie jestem grzybiarzem ale wpłacam czasem grzybki i złoto ;) !!! Szukam Gildii ;) Jak możecie wysyłajcie zaproszenia ;D !!!

Opublikowano

Siema możesz mnie dodać nick: MIKAS jestem aktywny i nie planuje zakończyć gry wcześniej, niż przed wbiciem 250lvl ;)

Opublikowano

Mam konto na s23.. Mialem na s1 , 80 poziom , ale s23 zarabiste ;d 13 level najwiekszy , ja mam oficjalnie 7 , niedlugo 8 , zapraszam do przyszlej gildii , gg : 46007706

Shakes And Fidget

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...