Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Facebook-a

Bleach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można ustawić w profilu facebook-a, żeby nie pokazywało się innym to że mam nowych znajomych? i tak samo z like, czy da sie ustawić jakoś tak że jak coś polubię to żeby nie pokazało się odrazu innym.

Thanks

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Nie da się tak zrobić ponieważ każdy twój znajomy widzi wszystko czy polubiłeś jego post czy tam zaprosiłeś nowego użytkownika.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Czy można ustawić w profilu facebook-a, żeby nie pokazywało się innym to że mam nowych znajomych? i tak samo z like, czy da sie ustawić jakoś tak że jak coś polubię to żeby nie pokazało się odrazu innym.

Thanks

Jedynym sposobem na to, jest usuwać na bieżąco powiadomienia z Twojej osi czasu. ;)

Opublikowano

Możesz zablokować w ustawieniach oś czasu, ale wtedy zablokujesz wszystko, więc nie wiem, czy tego chcesz.

Jedynym sposobem na to, jest usuwać na bieżąco powiadomienia z Twojej osi czasu. ;)

Teoretycznie tak, ale te znaczniki "Lubię To" nadal pozostają w historii polubień oraz w zakładach, takich jak Muzyka, Gry, Filmy, Gwiazdy, itp, dlatego każdy to widzi.

Opublikowano

Dziwne trochę, facebook zmusza nas do dzielenia się informacjami. Polubiłem Taniechlanie.pl i wszystkim musiało się wyświetlić... tak samo jak dodałem jednego znajomego i też odrazu wszyscy musieli o tym wiedzieć więc troche irytujące.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Dziwne trochę, facebook zmusza nas do dzielenia się informacjami. Polubiłem Taniechlanie.pl i wszystkim musiało się wyświetlić... tak samo jak dodałem jednego znajomego i też odrazu wszyscy musieli o tym wiedzieć więc troche irytujące.

Bo FB przekształca się w gówno i robi się z niego większy syf niż z NK czy innych tego typu portali. Niestety ale kiedy ten serwis rozpoczynał działalność miał więcej swoich plusów niż aktualnie, to jest pojebane że ja jako admin własnego profilu nie mam wglądu w treść którą widzą inni użytkownicy.

Zawsze możesz powiedzieć znajomym żeby zaznaczyli ignorowanie treści od ciebie i im nie będziesz syfił tablicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...