Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MysticalMT2

Aqualer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie dostępne forum?

zostanie ono udostępnione gdy tylko ukończymy prace myślę że potrwa to do 48h

Opublikowano

1.Są one po 1 yang

2.KD są u handlarki po 1kk/szt

3.Hm autor znał w/w serwer jak własną kieszeń może jego motywem przewodnim był Yitian lecz nie wydaje mi się ponieważ jest tutaj o wiele więcej nowości :)

Muszę odmówić ponieważ jest to Nasze zabezpieczenie przed cheatami :)

To ja już na pewno zagram ! :D . A co do tych zmianek to nawet do 50 nie da się ?

.

Opublikowano

Własnie poszukuję jakiegoś ciekawego serwera i ten zapowiada się obiecująco:>

Mam nadzieję, że się nie zawiodę ^^

Przewidywana data startu już jest? Bo chyba się nie dopatrzyłam,a nie chce mi się czytać postów wyżej. Czy dalej na dniach?; d

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Przewidywana data startu już jest? Bo chyba się nie dopatrzyłam,a nie chce mi się czytać postów wyżej. Czy dalej na dniach?; d

Data startu pozostaje na dzień dzisiejszy niewiadomą na pewno będzie to do końca przyszłego tygodnia. Tymczasem niedługo zaczynamy beta testy na które zapraszamy wszystkich zainteresowanych serwerem datę rozpoczęcia beta testów objaśnię w poście ;)

Opublikowano

Zajebista prezentacja. Jeśli będzie mi się nudziło to napewno wbije, ale pewnie client będzie w chu* zajmowal -,-

@ Fajny pomysł z "Pierścień Blokady DOŚW." Ale dzięki temu gra się szybciej znudzi xD

Opublikowano

Data startu pozostaje na dzień dzisiejszy niewiadomą na pewno będzie to do końca przyszłego tygodnia. Tymczasem niedługo zaczynamy beta testy na które zapraszamy wszystkich zainteresowanych serwerem datę rozpoczęcia beta testów objaśnię w poście ;)

Czekam z niecierpliwością, pracuję tylko w weekendy a w tygodniu się nudzę, więc to będzie idealna alternatywa :D

Więc liczę, że nie zawiedziecie mnie i będzie się chciało grać na tym serwerze:>

Edit: 222 post ! 35.gif prawie jak 666 :D

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Prezentacja 10/10. Serwer wygląda bardzo fajnie. Na pewno zagoszczę, jeśli wszystko będzie dopasowane to serwer może być świetny. Mam nadzieję, że macie doświadczenie co do ddosów;/ Przy fajnej reklamie przewiduję około 1k na start :) Pozdro

Opublikowano

InfernoMT2, admin ten sam nawet na starej stronie pisał że nowy serwer.... A admin forum inferno zapowiadał serwer kediys

Nowy Opiekun i Admin :)

Forum admina także nie mamy jeszcze ;)

Opublikowano

prezka ładna ciekawe jak z zabezpieczeniami, można zobaczyć parametry maszyny? ( Nie widziałem jak są to sry)

parametry pozostawię tajnymi z uwagi chociażby na ddos'y jeżeli ktoś będzie znał parametry maszyny będzie także wiedział jaką mocą atakować :)

Opublikowano

Juz po samej grafice wiedziaLEM, ze ten serwer mi sie spodoba. Tak wiec co tu duzo pisac. czekam na start. :)

Opublikowano

Rekrutacja na moderatora forum uważamy za OTWARTĄ .Więcej informacji znajdziecie na forum w dziale ,,Team,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...