Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mapka na Serwer FB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko do was czy taka mapka jest ładna czy brzydka i jeżeli brzydka co musiał bym w niej zmienić ??

Spawn
20130520184229.png
AdminShop
20130520184356.png
Arena PVP
20130520184335.png
Działki
20130520184251.png
20130520184304.png
20130520184322.png
Kościół
20130523193728.png
Aktualizacja dokończona MobArena i McDonald's
20130524211500.png
20130523193754.png
Fontanna
20130525193600.png

Aktualizacja Nowych Budynków

Następna fonntana i Spleef Arena
20130526182009.png
20130526182347.png
A to będzie najprawdopodobniej domek admina
20130526183616.png
Mała Aktualizacja
Tak będzie wyglądać PvP Arena
jpvi.png
Nowiutkie cudeńko na serwerze :D
lh9.png
Aktualizacja :D
Siemanko sory że tak późno ale dopiero teraz miałem czas na wstawienie ss nowych budynków i budynków które są dopiero budowane :D
Portalownia :D
5adh.png
Mały stadionik na wyścigi graczy ze świnkami :D
2qg.png
Jeszcze nie wiem co to za budynek ale powiadomię was co to będzie :D
l0s1.png
Mała budowla niedokończona i też nie wiem do czego to będzie :D
vcl.png

Dobijamy do 99/100 ostrzeżeń

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na start jest ladnie ;) ! Jesli zaczynasz robic serwer to POWODZENIA :) .

Tylko zamiast dzialek po wyjsciu ze spawnu proponuje zrobic miasto

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

czy takie odpowiedzi mam brać do siebie czy to po prostu zwykły hejt bo to na prawdę zniechęca do dalszej budowy mapki

@up2

nawet nie umiesz pisać po angielsku...DEFAULT!

Serwer zapowiada się h*jowo ;c te działki odstraszają ja bym zrobił to ZUPEŁNIE inaczej i oczywiście więcej ich.

Opublikowano

Ezio_Auditore - nie rozumiem , każdy kiedyś zaczynał , jestem zastępca H@ na pewnym serwerze zaczynalismy 2 lata temu a teraz mamy ponad 200 slotow i stalych graczy i kazdy ma prawo otworzyc serwer ;) i go zrobić na własny sposób

( i teraz mamy trzy serwery ;) , SUrv&Frakcje, CODMOD +4fun , Freebuild + SurvivalGames)

Adidas nigdy nie bierz takich odpowiedzi do siebie poniewaz kazdy kiedys zaczynal ;) chlopaczek by sie zdziwil jak bys rozkrecil i bys mial stalych graczy :D , Olewaj hejt

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

jeżeli to ma być ;) Freebuild Wgraj atrakcje typu MobArena, SurvivalGames ;) , Spleef, Tylko jeśli trafisz na taki plugin jak ZArena uważaj na niego ;) Ponieważ on psuje chunki i polowe serwa nam rozwaliło , no niestety musieliśmy wyczyścić Konta no ale cóż :) Jest duży serwer to i są duże problemy :)

Prosze o to link do prezentacji naszego serwera ;) zobacz sobie :)http://www.mpcforum.pl/topic/947199-16rozkrecony200-slotowturnieje-konne2-letni-serweraktualna-wersja-152/#entry7419623 (Nie dawajcie % Ale raczje to nie jest karalne :D , chce po prostu chlopakowi pokazac jak zrobic dobry serwer)

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

mob arena i spleef arena budować je koło siebie czy każdą w innym miejscu a co do ZArena najprawdopodobniej będzie to inny plugin

przy okazji może znalazł by się jakiś budowniczy który urozmaicił by wygląd serwera ??

Opublikowano

najlepiej wszystko buduj daleko od cuboidu miasta poniewaz ;) ja popelnilem blad zrobilem bardzo profesjonalna arene do SurvivalGames ;) i jak sie okazalo :D nie dziala :D ale jak to zrobilem za cubem miasta wszystko pieknie dzialalo ;d

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

najlepiej wszystko buduj daleko od cuboidu miasta poniewaz ;) ja popelnilem blad zrobilem bardzo profesjonalna arene do SurvivalGames ;) i jak sie okazalo :D nie dziala :D ale jak to zrobilem za cubem miasta wszystko pieknie dzialalo ;d

sg na pewno zrobię na innej mapce

a co do areny chyba ją zamienię na inną

a właśnie czy coś takiego jak bloki mieszkaniowe mogą być na fb czy to nie pasuje ?

Opublikowano

Jedyna fajna rzecz to spawn, wszystko się ze sobą komponuje, te bekony :D sandstone, ładne, a działki itp. nie współ grają ze sobą, przynajmniej taka jest moja opinia. ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jak na początek, to bardzo ładnie. Rozbuduj trochę PvP Arene, dodaj coś na około - gdy wszystko będzie gotowe (może góry).

Pustynne działki nie są potrzebne - według mnie - niezbyt komponują się np. z Areną, wszystko z Sandstone, pustynne materiały, a tu Stone Bricki ;) Dodaj motyw piasku do Areny, będzi ładniej :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jest coraz lepiej. Mob Arena wspaniale komponuje się z pozostałymi budowlami, fontanna jest świetna. Masz naprawdę bardzo utalentowanych budowniczych na serverze :) Pozdrawiam.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...