Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mój teks na yt jest oryginalny

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, nagrywam na yt i dawno temu wymyśliłem teks na zakończenie filmu:

"Komentujcie, subskrybujcie, łapek w górę nie żałujcie. Dziękuje za nabicie mi wyświetlenia. Pa."

mój teks test oryginalny czy ktoś ma podobny?

Opublikowano

Niektórzy mówią na to "żebranie o łapki i komenty." Ja bym takiego czegoś nie dodawał, jeśli miałbym być kreatywny. I tak, wiele osób mówi to samo.

Opublikowano

Słowo "nabicie" nie pasuję w ogóle do takiego tekstu... przynajmniej według mnie. Ja posiadam konto na YT i moje powiedzenie jest. " Subskrybujcie, komentujcie, ocenijacie, filmiki z całego świata już na moim kanale. Zapraszam. " ® All Right's Reserved ! Nie z neta, sam wymyśliłem, nie kopiować : )

@edit

Dodam że posiadam 49 widzów, wrzucając śmieszne filmiki.

@up

Nie sądze żeby wystraszyło, zależy jak zdanie jest sformułowane.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Trochę nie rozumiem tematu. Jeśli sam to wymyśliłeś to odpowiedź brzmi Tak. Jest to oryginalne.

@edit

Trochę niejasno się wyraziłem, bo nie ogarnąłem. Wymyśliłeś to jest oryginalne, ale jeśli chodzi o youtube to takich tekstów znajdziesz w cholere dużo. Lepiej wymyśl inny.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

pytam się tylko czy to jest oryginalne...

Nie jest. Wiele osób ma podobne zakończenia. Radziłabym wymyślić coś, co zachęci do ponownego obejrzenia Twoich filmów. Takie zwieńczenie raczej nie jest zbyt przekonujące.

Opublikowano

siemanko, nagrywam na yt i dawno temu wymyśliłem teks na zakończenie filmu:

"Komentujcie, subskrybujcie, łapek w górę nie żałujcie. Dziękuje za nabicie mi wyświetlenia. Pa."

mój teks test oryginalny czy ktoś ma podobny?

Z takim tekstem to sobie możesz... jakbym kurwa nie pamiętał o tym! W każdym filmiku na yt to teraz jest, więc nie martw się nie zapomnę. Po za tym to już zaczyna być wkurwiające, chodzi tylko o jebane suby czy o frajdę ze zrobienia czegoś? Czyżby łapki były wyznacznikiem nabijania e-penisa?

485743_543333929014425_1756505289_n.jpg

pytam się tylko czy to jest oryginalne...

Nie, setny raz podobny tekst,

Opublikowano

mówić a oni dalej:

Czy ktoś ma podobną rymowankę na zakończenie?

Opublikowano

Up@ Tak, na pewno ktoś ma bo to YT na tym jest w chuy osób, ale pewnie rzadko kto.

Lecz jak pisali ci poprzednicy nie opłaca się to mieć bo to odstrasza.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

tracę wiarę: Czy mój teks jest oryginalny czy ktoś ma podobny?

Opublikowano

mówić a oni dalej:

Czy ktoś ma podobną rymowankę na zakończenie?

tracę wiarę: Czy mój teks jest oryginalny czy ktoś ma podobny?

No kurwa tak! Czego nie rozumiesz? Co drugi youtuber używa tego zjebanego stwierdzenia "komentujcie, subskrybujcie, łapkujcie" to że wpierdolisz kilka słów po tym nie robi z tego "ORYGINALNEGO" hasełka, tak trudno to pojąć? Jak tam wpierdolisz Inwokację A.Mickiewicza to co innego. Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...