Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja-pierdole-co-za-debil.jpeg?v0

Dobra znów warn. MI NIE SZKODA, NIE MA TU BLOKADY NA KOLEJNE KONTO..

No ja pierdole ..

Gdzie mogę pobrać minecrafta ? Aby pograć na singlu, i może na multi

Czy jesteś upośledzony psychicznie? JA PIERDOLE. WPISZ KURWA W ADRESIE STRONY TAKIE COŚ "minecraft.net" I TAM MASZ WSZYSTKO KUP SE PREMIUM ALBO POBIERZ. KURWA CZY TAK TRUDNO TO ZNALEŹĆ?! NIE PRZESADZAJCIE!

Można linka ?

KURWA POSZUKAJ SE NA GOOGLE! KAŻDY KORZYSTAJĄCY Z KOMPUTERA NAWET RZADKO TO UMIE I NIE RÓB Z SIEBIE IDIOTY. NIE NO PROŚBA ROKU 2013 SKĄD POBRAĆ MINECRAFTA.. KUP SOBIE PIRACIE JEDEN. ROBIE SCREENA I NA BESTY NORMALNIE..

hejt za 3, 2, 1 .. że jestem "nienormalny" co za boty

ROBICIE Z SIEBIE IDIOTÓW NIE UMIEJĄC WYSZUKAĆ. DODATKOWO KURWA ROBICIE BEZSENSOWNE TUTORIALE, POWTARZACIE POSTY..

Opublikowano

@UP

Spokojnie, może poprostu nie wie? Bo już strony nie działają niektóre

@t

Wrzuciłem ci łapaj:

http://speedy.sh/6hryn/MinecraftSP.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dd3fd9571a11980636643b3bc05c08d1b85b54a0bfd9722bd2bd56e1e7bf269f/analysis/1369329091/

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

HAHA, NIE RÓB ZE MNIE IDIOTY BO ZNALEŹĆ TAK BANALNĄ GRĘ OPANOWANĄ PRZEZ 8 LATKI JEST BANALNE. JEST CHOMIKUJ, YOUTUBE ITP. TAK TRUDNO CHOLERA ZNALEŹĆ???

A i niektóre, większość DZIAŁA BEZ PROBLEMÓW. Nie wciskaj MI KITU, ZE TAK TRUDNO ZNALEŹĆ!!!\

I JESZCZE POMYLIŁEŚ DZIAŁ IDIOTO JEDNA. NIE NO NIE ZNALEŹĆ GRY, KTÓRA BEZPROBLEMOWO DAJE SIĘ ZNALEŹĆ + ZŁY DZIAŁ. POPIEROLIŁO MU MÓZG

Opublikowano

Za 25 $ możesz kupić oryginalnego Minecrafta, co jest najlepszym rozwiązaniem. Będziesz miał skina, pelerynkę i inne dodatki, które Ciebie zadowolą, a twórców tej gry wspomogą. Jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy, to wpisz w Google: Minecraft SP download lub pobierz z w/w linku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...