Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja Koreańska

x*PitBul*x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory Jeżeli ten temat już byl... A chodzi mi o to żeby ktoś dal jakiś link lub jakieś inne namiary na Download Koreańskiej wersi WarRocka...

Z góry THX

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano
The file has been deleted

The file you are looking for is not available. The possible reasons for this are:

Nie można z tamtąd pobrac. Przynjamniej u mnie.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Tez nie moge tego pobrac;;/

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

U mnie pisze to:

An error has occured:

You have requested http://rapidshare.com/files/113214168/WarR...3327.part01.rar (100431 KB).

Server 68.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.

Go back to try again.

Tego partu 1 nie mogę pobrać :/

Wrzycil byś jeszcze raz ?? ale najlepiej na www.speedyshare.com

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Pobieranie to pikuś...aktualizacja ma 38 patchy (x|) , a rejestracja to rzecz niesłychanie trudna...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano
Wiecie może jak zmiejszyc ping bo pisze mi ze mam 1000 kur i nie moge se pograc pliska help

To chyba było coś, że się IP zmieniało, ale ja już nie pamiętam jak:PP

Opublikowano

Po pierwsze masz tam wiecej broni, ktore mozesz kupic odrazu na 1 lvlu. Po drugie sluszalem gdzies, ze chyba szybciej sie tam lvl bije. Po trzecie jest tam wiecej map.

18706.png

Opublikowano

to jest wersja japonska a nie koreanska idioci...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...