Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wie ktoś jak można dobrze bugować seprom

Arcix312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sie dowiedzieć jak dobrze bugowac seprom. Mam leonka na którym buguje ale to za dobrze nie idzie i teraz jak to przyspieszyć

Opublikowano

Na leonku zaopatrz się w podwójne boostery na surkę. Na koncie gdzie zbierasz seprom pokopuj protokoły do peta które zbierają cargo z bonusem , zaopatrz się w podwójny booster oraz mały trick ;)

Stwórz 10 kont na jednej firmie ( np mmo ) , na każdym z nich kup za 10k urki booster rozdzielający na surowce. Odpal te konta na trialu Ibota i ustaw te 10 kont tak aby stały obok twojego głównego konta którym zbierasz seprom a da Ci to bonusik na głównym od tych flaxikowych.

Innego bugu oraz przyspieszenia zbierania sepromu nie ma

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Na leonku zaopatrz się w podwójne boostery na surkę. Na koncie gdzie zbierasz seprom pokopuj protokoły do peta które zbierają cargo z bonusem , zaopatrz się w podwójny booster oraz mały trick ;)

Stwórz 10 kont na jednej firmie ( np mmo ) , na każdym z nich kup za 10k urki booster rozdzielający na surowce. Odpal te konta na trialu Ibota i ustaw te 10 kont tak aby stały obok twojego głównego konta którym zbierasz seprom a da Ci to bonusik na głównym od tych flaxikowych.

Innego bugu oraz przyspieszenia zbierania sepromu nie ma

Przecież bostery nie działają już od dawna na skrzynkę cargo ze statku gracza. <_<

b_560x95.png

Opublikowano

Przecież bostery nie działają już od dawna na skrzynkę cargo ze statku gracza. <_<

Nie wiedziałem, już sporo czasu minęło jak seprom bugowałem poraz ostatni ;) Ale jeśli to co mówisz jest prawdą to bugowanie sepromu nie powinno działać normalnie tak jak kiedyś

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie wiedziałem, już sporo czasu minęło jak seprom bugowałem poraz ostatni ;) Ale jeśli to co mówisz jest prawdą to bugowanie sepromu nie powinno działać normalnie tak jak kiedyś

samo bugowanie działa najlepiej cytadelą w godzinę dam rade wyciągnąć jakieś 150 k podkrętki,a jak działały bostery to wtedy w godzinę miałem 1,3 mln podkrętki.:)

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...