Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS R] Podoba Wam się ta część?

xShady.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D Dziś pojawił się krótki filmik zapowiadający nowego NFS'a.

Macie jakieś oczekiwania co do nowej części ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moze byc ciekawe chodz patrze na to krzywa mina. Teraz calkowicie oleja worlda ;( Jak dadza wiecej info wtedy bd mozna cos mowic/oceniac ta gre.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Chciałbym, żeby NFS'a przejęła inna ekipa, bo Criterion niezbyt ogarnia czym tak naprawdę jest NFS.

Jedynie Hot Pursuit z 2010 roku im się naprawdę udał, reszta to według mnie średniaki, nawet nowy MW, który ze starym nie ma nic wspólnego.

Dla mnie niewątpliwie pozytywem jest to, że do NFS wraca marka Ferrari.

Patrząc na trailer to raczej będzie to NFS w stylu Hot Pursuita i The Run.

Opublikowano

Ładnie się zapowiada, ale patrząc na wcześniejsze wersje, to będzie znów podrasowany Hot Purschuit połączony z Most Wanted'em.

Szkoda że nie zrobią nowszej wersji Underground'a.

Ciekawe jak to wyjdzie, Ferrari F12 <3

Też jestem ciekawy co do wymagań gry na PC.

Ale ja się cieszę, ponieważ jak wyjdzie Rivals to będą tańszy Shift 2. ;)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam :D Dziś pojawił się krótki filmik zapowiadający nowego NFS'a.

Macie jakieś oczekiwania co do nowej części ?

Pozdrawiam.

no supuper super
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To prawda, Hot Pursuit z 2010 był naprawdę świetny. Zwłaszcza tryb multiplayer. Do dziś raz na jakiś czas odpalam sobie jakiś wyścig. Te zdolności, ulepszenia, wyposażenie po prostu świetne. Systemy IEM, kolczatki, turbo czy też zagłuszacz. W The Run nie grałem tak więc nie wiem jaki był tam multiplayer. w MW 2012 grałem, nie powiem dobry jest. Co prawda ten multiplayer jest trochę inny od innych części ale nie jest zły. Mam nadzieję, że w Rivals powrócą do multiplayera takiego jak był w HP. Coś tam czytałem, będzie można wzywać wsparcie śmigłowca i inne różne fajne rzeczy tak więc będzie pewnie ciekawie. I nie mówcie, że MW 2012 nie miał nic nowego bo te zmiany opon podczas rozgrywki, ulepszenia inne duperele to fajna nowość. Przynajmniej dla mnie. Nie jestem jakimś wielkim fanem wyścigów bo głównie gram w FPS ale fajnie raz na jakiś czas tak dla spokoju odpalę NFS. Nie przepadam za symulatorami, tak więc u mnie GP, GRID, DIRT i inne tego rodzaju gierki odpadają.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...